5.758 ziyaretçi 0 takipçi

Burada Yapı Gayrimenkul A.Ş.

Gayrimenkul

Dilovası, Kocaeli

Burada Yapı Gayrimenkul A.Ş.

Burada Yapı Gayrimenkul A.Ş. Hakkında

Burada Yapı Gayrimenkul, 2003 yılından bu yana yatırımcıların kazancını artıran gayrimenkul ürünlerinin geliştirilmesi, danışmanlık ve ekspertiz çalışmalarıyla müşterilerinin en doğru yatırımı ne zaman ve nerede yapacakları konusunda bilgilendiriyoruz.

Burada Yapı Gayrimenkul olarak amacımız modern çalışma sistemi ve teknolojik altyapımızla gayrimenkul sektörünün önemli temsilcilerinden birisi olarak ilkeli, dürüst, güvenilen ve kazandıran tecrübemizle Türkiye'nin her noktasında olmaktır.

Firmamız tüm emlak sorunlarınızda danışmanınız olarak görevini sizlere vermiş olduğu güven duygusu ile sağlıklı olarak ve devamlı portföyünü geliştirerek sürdürmektir. Amaç Sizlere yılların bilgi, birikim ve deneyimlerimizle daha sağlıklı hizmet verebilmek ve memnuniyetinizi en yüksek noktada tutmaktır.
Devamını göster ...

Burada Yapı Gayrimenkul A.Ş. İş İlanları

Burada Yapı Gayrimenkul A.Ş. firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Burada Yapı Gayrimenkul A.Ş. iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Burada Yapı Gayrimenkul A.Ş. iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Burada Yapı Gayrimenkul A.Ş. iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat