8.312 ziyaretçi 1 takipçi

Buluş Kalıp San ve Tic Ltd Şti

Kalıp Sanayi

Eyüp, İstanbul Avrupa

Buluş Kalıp San ve Tic Ltd Şti Hakkında

Buluş Kalıp kurulduğu 1996 yılından bu yana Türkiye ve dünya piyasasına Kesme-Sıvama ve Kıvırma kalıp imalatı ve metal ürün baskı imalatı yapan köklü bir kurumdur.
Buluş Kalıp ailesi olarak gelişen Türkiye'de üretim kalitesinden ödün vermeden , tedarikçisi olduğumuz kurumlar için "Güvenilir Hizmet , Kaliteli Ürünler"anlayışımız ile sektörüne ve ülkesine değer katan şirketimiz müşteri memnuniyeti ile büyümeye ve gelişmeye devam edecektir.
Ve edindiğimiz ilke doğrultusunda "Çalışanlarımıza verdiğimiz değer" tüm dönemlerimizde aynı hassasiyetle devam edecektir.

Buluş Kalıp San ve Tic Ltd Şti İş İlanları

Buluş Kalıp San ve Tic Ltd Şti firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Buluş Kalıp San ve Tic Ltd Şti iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Buluş Kalıp San ve Tic Ltd Şti iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Buluş Kalıp San ve Tic Ltd Şti iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat