18.364 ziyaretçi 10 takipçi

Batuhan Grup Ambalaj San ve Tic Ltd Şti

Ambalaj ve Kağıt

Kazan, Ankara

Batuhan Grup Ambalaj San ve Tic Ltd Şti Hakkında

Gelişen teknolojiye, değişen zamana ve artan iş gücüne ayak uydurmamız, kaliteden ödün vermeden daha yenilikçi adımlarla ilerlemekteyiz. Hedeflerimizi ve ulaşmak istediğimiz noktayı belirlerken tek düşüncemiz var, o da kaliteden ve koşulsuz müşteri memnuniyetinden ödün vermeden emin ve ağır adımlarla ilerlemek.Çalışma arkadaşlarımızı bu düşünceye uygun, işinde profesyonel, kalite anlayışımıza ve ilerleme hedefimize inanan bir ekipten oluşturduk.
Günümüz teknolojisinin sağladığı olanakları en iyi şekilde kullanarak makina parkımızı kurduk. Gelişen teknolojileri yakından takip edip, gereken makine parkurlarını bünyemize dahil ettik, etmeye de devam edeceğiz.deceğiz.

Bugün geldiğimiz noktada içinde bulunduğu lokasyonda sektöründe lider bir firma haline gelen Batuhan Grup Ambalaj, müşterilerinin taleplerini zamanından önce, kaliteden ödün vermeden yerine getirmektedir.

Devamını göster ...

Batuhan Grup Ambalaj San ve Tic Ltd Şti İş İlanları

Batuhan Grup Ambalaj San ve Tic Ltd Şti firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Batuhan Grup Ambalaj San ve Tic Ltd Şti iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Batuhan Grup Ambalaj San ve Tic Ltd Şti iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Batuhan Grup Ambalaj San ve Tic Ltd Şti iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat