8.075 ziyaretçi 6 takipçi

Batı Kültür Yabancı Dil ve Kariyer Kurumları

Eğitim Kurumları

Gebze, Kocaeli

Batı Kültür Yabancı Dil ve Kariyer Kurumları

Batı Kültür Yabancı Dil ve Kariyer Kurumları Hakkında

Batı Kültür yabancı dil ve kariyer kurumları;
2013 yıllarında temelini attığımız Güvenilir Eğitim anlayışına sahip bir eğitim kurumudur. Bu süreçte taviz vermediğimiz ilkelerimiz ve “İnsan” odaklı eğitim anlayışımız ile binlerce insanın hayatını değiştirmekten gurur duymaktayız. “Sürekli Gelişen Eğitim” modelimiz ile daima en iyi eğitimi en kaliteli şekilde sizlerle paylaşmayı sürdürüyoruz. Dünyada küresel bir dil haline gelen İngilizce ile birlikte 70’e yakın farkı konuda kariyer eğitim programlarımız ile sizlerle büyümeye devam ediyoruz. Batı Kültür Dil okulları olarak genel İngilizce kurslarının yanı sıra aynı zamanda özel test sınavlarına hazırlık içinde kurs programları düzenlemektedir. Özelliklede uluslararası geçerliliğe sahip olan TOEFL, TOEIC VE IELTS ile ülkemizde düzenlenen YDS sınavlarından yüksek sonuç almak isteyen öğrencilere yönelik destek kursları da verilmektedir.
Bunun yanı sıra kendini kariyer alanında geliştirmek isteyenler için de kurumsal ve bireyler kariyer eğitim programları planlanmaktadır.

Batı Kültür Yabancı Dil ve Kariyer Kurumları İş İlanları

Batı Kültür Yabancı Dil ve Kariyer Kurumları firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Batı Kültür Yabancı Dil ve Kariyer Kurumları iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Batı Kültür Yabancı Dil ve Kariyer Kurumları iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Batı Kültür Yabancı Dil ve Kariyer Kurumları iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat