1.206 ziyaretçi 1 takipçi

Bartu Turizm Yatırımları A.Ş.

Konaklama ve Otelcilik

Kemer, Antalya

Bartu Turizm Yatırımları A.Ş. Hakkında

Barut Otel 1971 yılında kurulan bir aile şirketidir. Son 50 yıldan bu yana, Barut Otelleri konuklarına kendilerini evinde hissettirme konusunda yerleşmiş geleneği sayesinde, misafirlerinin önemli bir kısmı tekrar konaklamaktadır.

Türkiye'nin önde gelen otel gruplarından biri olan Barut Otelleri, hizmette mükemmellik anlayışı ve "mutlu çalışan - mutlu misafir" misyonuyla 13 otelinde hizmet vermektedir. Kuruluştan günümüze çalışanlarıyla ve misafirleriyle her zaman değer vereceği ve koruyacağı üstün bir güven ve güçlü bağlar kurmuştur. Barut Otelleri 3.500 üyesi ile büyük bir ailedir.

Barut Otellerine ait bir kuruluş olan Kemer Barut Collection Hotel Antalya-Kemer'de hizmet vermektedir.

Bartu Turizm Yatırımları A.Ş. İş İlanları

Bartu Turizm Yatırımları A.Ş. firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Bartu Turizm Yatırımları A.Ş. iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Bartu Turizm Yatırımları A.Ş. iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Bartu Turizm Yatırımları A.Ş. iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat