3.556 ziyaretçi 0 takipçi

Bakeriş Gemi Aydınlatma ve Elek Malz San Ve Tic Ltd Şti

İmalat

Ümraniye, İstanbul Anadolu

Bakeriş Gemi Aydınlatma ve Elek Malz San Ve Tic Ltd Şti Hakkında

Firmamız 1974 yılında İstanbul Karaköyde faaliyete başlamıştır. İlk kurulduğu günden itibaren marin tip elektrik ve aydınlatma ürünleri konusunda uzmanlaşmıştır. Merkez ofisimiz ilk kurulduğumuz yıldan beri İstanbul Karaköyde aynı adreste tam 48 yıldır hizmet vermektedir. Firmamız SAHA İstanbul (Savunma Havacılık Uzay Kümelenmesi) ve AGİD (Aydınlatma Gereçleri İmalatçıları Derneği) üyesidir.
Üretim alanımız 1200m² kapalı alan olarak Dudullu OSB Ümraniye adresinde bulunmaktadır. 25+ çalışanımız ile bu adreste, yüzlerce çeşit yerli ürün imal etmeye devam etmekteyiz.

Bakeriş Gemi Aydınlatma ve Elek Malz San Ve Tic Ltd Şti İş İlanları

Bakeriş Gemi Aydınlatma ve Elek Malz San Ve Tic Ltd Şti firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Bakeriş Gemi Aydınlatma ve Elek Malz San Ve Tic Ltd Şti iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Bakeriş Gemi Aydınlatma ve Elek Malz San Ve Tic Ltd Şti iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Bakeriş Gemi Aydınlatma ve Elek Malz San Ve Tic Ltd Şti iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat