4.259 ziyaretçi 0 takipçi

Asre Atık Kağıt Lojistik Tic Ltd Şti

Ambalaj ve Kağıt

Kartal, İstanbul Anadolu

Asre Atık Kağıt Lojistik Tic Ltd Şti Hakkında

1999 yılında atık yönetimi ve lojistiği konularında ilk adımlarını atan Asre Kağıt Geri Dönüşüm, ülkemizin gelişmekte olan geri dönüşüm sektörüne yeni bir bakış açısı getirmek amacıyla 2014 yılında tesisleşme yatırımlarıyla faaliyetlerine devam etmektedir.

Kağıt endüstrisinin ana hammaddesi olan atık kağıdın toplanması, cinslerine göre ayrıştırılması ve kağıt-karton üretimi için geri dönüşüme hazırlanması işlemleri, Asre Kağıt Geri Dönüşüm’ün Kartal tesislerinde gerçekleştirilmektedir.

Entegre Atık Yönetimi hedefi ile teknolojik altyapısını sürekli geliştiren Asre Kağıt Geri Dönüşüm, faaliyet gösterdiği bölgenin ve ülkemizin öncü kuruluşlarından birisi olma amacıyla çalışmalarına kararlılıkla devam etmektedir.
Devamını göster ...

Asre Atık Kağıt Lojistik Tic Ltd Şti İş İlanları

Asre Atık Kağıt Lojistik Tic Ltd Şti firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Asre Atık Kağıt Lojistik Tic Ltd Şti iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Asre Atık Kağıt Lojistik Tic Ltd Şti iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Asre Atık Kağıt Lojistik Tic Ltd Şti iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat