5.605 ziyaretçi 1 takipçi

Asis Otomasyon ve Akaryakıt Sistemleri A.Ş.

Bilişim

Ümraniye, İstanbul Anadolu

Asis Otomasyon ve Akaryakıt Sistemleri A.Ş. Hakkında

ASİS OTOMASYON faaliyetlerine, 1990 yılında bünyesinde IT ve bilişim teknolojileri konusunda hizmet veren bilgisayar firması ile başlamıştır. Mevcut çalışmalarının yanında, akaryakıt sektörü için o dönemlerde sektörde büyük bir eksiklik olan arka ofis yönetim yazılımlarını geliştirmiş ve akaryakıt sektörüne hızlı bir giriş yapmıştır. 2000 yılında ASİS Akaryakıt İstasyon Sistemleri Ltd. Şti. kurulmuş ve akaryakıt sektörüne özelleştirilmiştir.

Sektörü ciddi bir şekilde analiz eden ASİS, deneyimli personeli ve sektörel tecrübesi ile otomasyon sistemleri tasarım ve imalatına başlamış ve akaryakıt sektöründe öncü konumuna gelmiştir. %100 yerli bir şirket olan ASİS ‘in hali hazırdaki grup şirketleri, yaklaşık 500 kişiye varan personeli ve sahada 7.000 lokasyona yakın çalışan otomasyon sistemleri bulunmaktadır. 2017 yılı itibari ile 26 ülkeye ihracat yapmaktadır.

Asis Otomasyon ve Akaryakıt Sistemleri A.Ş. İş İlanları

Asis Otomasyon ve Akaryakıt Sistemleri A.Ş. firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Asis Otomasyon ve Akaryakıt Sistemleri A.Ş. iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Asis Otomasyon ve Akaryakıt Sistemleri A.Ş. iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Asis Otomasyon ve Akaryakıt Sistemleri A.Ş. iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat