41.578 ziyaretçi 26 takipçi

Asfen Okulları

Eğitim

Esenyurt, İstanbul Avrupa

Asfen Okulları

Asfen Okulları Hakkında

Asfen Okulları, öğrenmekten keyif alan kültürlerarası farklılıklara saygılı, insanlığa ve yaşadığı topluma faydalı bireyler yetiştirmeyi amaçlar. Yenilikçi yaklaşımı ile teknolojiyi takip eden Asfen Okulları yaşayarak öğrenmeyi ve yaşam boyu öğrenmeyi destekler.
Okulda edinilen bilginin gerçek yaşamla bağlantılı ve beceri temelli olması gerektiğine inanır. Öğrenenlerin farklılıklarını göz önüne alarak titiz ölçme ve değerlendirme yöntemleriyle kendine güvenen ve kendinin farkında olan bireyleri topluma kazandırır. Meraklı, sorgulayan, araştıran, risk alan, duyarlı ve yenilikçi gençler ile dünya barışına ve huzuruna hizmet eder.

Asfen Okulları İş İlanları

Asfen Okulları firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Asfen Okulları iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Asfen Okulları iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Asfen Okulları iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat