6.987 ziyaretçi 2 takipçi

Amf Bowling

Eğlence

Esenyurt, İstanbul Avrupa

Amf Bowling Hakkında

2005 yılında ticari hayatına AMF Bowling ve Eğlence Merkezleri olarak başlayan işletmemiz, faaliyetlerine en iyi bowling üreticilerinden olan QubicaAMF Bowling markasıyla devam etmektedir. Markamız sektöre farklı bir anlayış getirerek , alanında eğlencenin sınırsız olduğu mekanlar sunmaktadır. Bu mekanlara yeni eklenen Marmara Park AVM de yer alan işletmemiz yaklaşık 1900 m2 alan üzerine kurulmuş olup, ; Bowling Çocuk Oyun Merkezi, Bilardo ve yetişkinlere özel oyun makinaları olan bir ortamda , güler yüzlü ve samimi kadrosu ile keyifli saatlerin kapılarını değerli misafirleri için sonuna kadar açmıştır. 7’den 70’e her yaştan ziyaretçi kitlesine hitap eden salonlarımızda uluslararası şampiyona standartlarında uygulanmış bowling hatları ve bilardonun yanı sıra; masa tenisi , dart, karaoke odaları, poligon atış alanları, air hockey ler, çocuklar için hijyen ve kaliteli soft play alanları , kiddie rides , çarpışan otolar, panayır oyunları ve özel oyun makinaları ile değerli konuklarına en kaliteli hizmeti vermektedir. Şehrin stresinden, hayatın koşuşturmacasından uzak olan Eğlence Merkezimiz, haftanın yedi günü açık olup; tüm konukların ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Mevcut salonlarımızda günlük eğlence aktiviteleri dışında grup etkinlikleri, doğum günü partileri, şirket turnuvaları ve kişiye özel organizasyonlar sağlanmaktadır.

AMF Bowling Eğlence Merkezleri, Türkiye deki en son sisteme sahip olan QubicaAMF bowling markasıyla İstanbul’da ve Anadolu şehirlerinde değerli konuklarına hizmet vermektedir. Eğlence ve sporu bir arada yaşayabileceğiniz vazgeçilmez adresiniz;. AMF Bowling ve Eğlence Merkezleri zincirine en son katılan Marmara Park Avm ‘den sonra , bu zincire yepyeni projeleri de ekleyerek ; farklı, çağdaş, estetik dekorasyonları ve güler yüzlü , kaliteli hizmet anlayışıyla eğlence sektöründeki yerini sağlamlaştırmaya devam edecektir.

Başarımızın anahtarı olan müşteri memnuniyetine verdiğimiz önemle, değerli konuklarımız için aile ortamını aratmayan ,samimi, keyifli ve kaliteli mekanlar sunmaktan kıvanç duyuyoruz.

Amf Bowling İş İlanları

Amf Bowling firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Amf Bowling iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Amf Bowling iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Amf Bowling iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat