10.641 ziyaretçi 2 takipçi

Alesta Perdelik Döşemelik San Tic Ltd Şti

Dekorasyon-İç Mimarlık

Çankaya, Ankara

Alesta Perdelik Döşemelik San Tic Ltd Şti Hakkında

1990 yılında Ankara’da temelleri atılan Alesta Home, bugün ikinci nesil aile şirketi olarak; ev tekstil ve dekorasyon trendlerine yön veren, yaptıklarıyla yarınlara ilham kaynağı olan, kabiliyetlerini yaşam alanlarına taşıyan dinamik bir marka olarak geleceğe emin adımlarla ilerliyor.

1990’ların başından itibaren iyi yaşam için güzel fikirler üreten Alesta Home, dünyanın beğenisini kazanan kumaş ve dekorasyon ürünleriyle perdeden halıya, duvar kağıdından ev aksesuarlarına kadar pek çok farklı kategoride hayatınızın bir parçası olmaya devam ediyor.

Faaliyet alanını sadece evlerle sınırlandırmayan, estetiği fonksiyonellikle sentezleyen zengin ürün gamıyla otel, hastane, ticari alan vb. büyük ölçekli projelerde de farkını sergiliyor.
Devamını göster ...

Alesta Perdelik Döşemelik San Tic Ltd Şti İş İlanları

Alesta Perdelik Döşemelik San Tic Ltd Şti firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Alesta Perdelik Döşemelik San Tic Ltd Şti iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Alesta Perdelik Döşemelik San Tic Ltd Şti iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Alesta Perdelik Döşemelik San Tic Ltd Şti iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat