10.710 ziyaretçi 5 takipçi

Agon Enerji Elektronik San ve Tic Ltd Şti

Elektrik ve Elektronik

Yenimahalle, Ankara

Agon Enerji Elektronik San ve Tic Ltd Şti

Agon Enerji Elektronik San ve Tic Ltd Şti Hakkında

AGON yurt içi ve yurt dışında elektrik, enerji, endüstriyel otomasyon ve aydınlatma alanında hizmet vermek üzere kurulmuştur. Öncelikli olarak faaliyet alanı endüstriyel tesislerdir. Bu doğrultuda AGON sektördeki en güçlü firmaların bayiliklerini ve çözüm ortaklığını yapmaktadır. Bayilik ve çözüm ortaklığını yaptığımız bu firmalar kendi sektörlerinin globaldeki en üst seviyesinde yer alan, İsveç – İsviçre – İngiltere – Amerika ve Almanya menşeili firmalardır. Bu kapsamda AGON kaliteli ürün ve müşteri memnuniyeti parolası ile yola çıkmış ve kısa sürede sektörde adı sıkça geçen güvenilir bir firma haline gelmiştir. AGON genç bir firma olmasına rağmen yenilikçi, ileriyi gören, vizyon sahibi bir firmadır.
Agon, problemi ve talebi doğru ve metodik olarak değerlendirip doğru ürün seçimi yapan, bu ürünleri sahada devreye alan, gerektiğinde yerinde mühendislik hizmeti veren ve yine arıza vb durumda teknik servis ve bakım hizmeti sunan bir firma olmasından dolayı kısa sürede bir çok kurumsal firma tarafından iş birliği yapılan firma haline gelmiştir.
’AGON, İsviçre merkezli ABB ELEKTRİK SAN. A.Ş. ‘nin Frekans Konvertörü, Elektrik Motorları ve Otomasyon ürünlerinde yetkili bayisidir. Ürünler konusunda teknik yeterliliğe sahiptir.
’AGON, Almanya merkezli KACO NEW ENERGY ‘nin Solar Inverterleri konusunda yetkili bayisidir.
’AGON, Güney Kore merkezli DELTA ELECTRONICS ‘nin Solar Inverterleri konusunda yetkili bayii ve yine aynı firmanın elektrikli araçlar için Ultra Hızlı Elektrikli Şarj Cihazlarında Türkiye de yetkili tek servisidir.

Agon Enerji Elektronik San ve Tic Ltd Şti İş İlanları

Agon Enerji Elektronik San ve Tic Ltd Şti firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Agon Enerji Elektronik San ve Tic Ltd Şti iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Agon Enerji Elektronik San ve Tic Ltd Şti iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Agon Enerji Elektronik San ve Tic Ltd Şti iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat