4.132 ziyaretçi 0 takipçi

Aem Akgün Elektrik Mühendislik San ve Tic Ltd Şti

Elektrik ve Elektronik

Aliağa, İzmir

Aem Akgün Elektrik Mühendislik San ve Tic Ltd Şti

Aem Akgün Elektrik Mühendislik San ve Tic Ltd Şti Hakkında

Güzel bir gelecek için çalışıyoruz!
AEM Akgün Elektrik Mühendislik 1990 yılında “Akgün Elektrik” unvanıyla İzmir’de ticari faaliyetlerine başlamıştır. Kısa sürede Gıda, Yapı Malzemeleri ve İnşaat alanında da gerçekleştirilen girişimler sonucunda faaliyet alanını genişletmiştir. Faaliyetlerini 2018 yılına kadar şahıs firması olarak sürdüre gelmiş olan Akgün Elektrik, şirketleşme yönünde bir adım daha atarak ticari hayatına AEM Akgün Elektrik Mühendislik San. ve Tic. Ltd. Şti. unvanıyla devam etmiştir. Günümüzde AEM; başta organize sanayi bölgeleri, endüstriyel tesisler olmak üzere hastane, otel, AVM, iş merkezleri, laboratuvar ve yenilenebilir enerji uygulamaları alanlarında uzman mühendis ve teknik kadrosuyla profesyonelce hizmet vermektedir. AEM Akgün Elektrik Mühendislik San. ve Tic. Ltd. Şti günümüz koşullarında kaliteli ürün ve hizmeti en uygun şekilde sunmaktadır. Tüm hizmet hayatındaki tecrübeleriyle müşteri memnuniyetini amaç olarak belirlemiş ve geleceğe yenilikçi çalışmalarla devam etmektedir.

Aem Akgün Elektrik Mühendislik San ve Tic Ltd Şti İş İlanları

Aem Akgün Elektrik Mühendislik San ve Tic Ltd Şti firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Aem Akgün Elektrik Mühendislik San ve Tic Ltd Şti iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Aem Akgün Elektrik Mühendislik San ve Tic Ltd Şti iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Aem Akgün Elektrik Mühendislik San ve Tic Ltd Şti iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat