8.499 ziyaretçi 5 takipçi

Acsk Group Ambalaj İnş Oto Koz ve Kağıt Ürün Tic Ltd Şti

Ambalaj ve Kağıt

Çankaya, Ankara

Acsk Group Ambalaj İnş Oto Koz ve Kağıt Ürün Tic Ltd Şti

Acsk Group Ambalaj İnş Oto Koz ve Kağıt Ürün Tic Ltd Şti Hakkında

ACSK Group Ambalaj İnşaat Otomotiv Kozmetik ve Kağıt Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, 2019 yılında Ankara’nın Çankaya İlçesi’nde kurulmuştur. 650 m2 kapalı alanda satış ofisi olarak hizmet vermeye başlayan firmamız İstanbul yolu üzerinde 10.300 m2 alanda üretim yapmaktadır.

Kağıt ambalaj imalatı, tedariki ve toptan satışı alanında faaliyet gösteren firmamız hizmetlerine inşaat malzemeleri, otomotiv sektöründe kullanılan sarf malzeme, medikal ve temizlik ürünleri imalatı ve tedarikini de ekleyerek ürün yelpazesini genişletmiş olup, yüksek teknoloji ve modern üretim sistemleri ile çevreye duyarlı, optimal fiyatlarla hizmet sunmaktadır.

Kalite ve müşteri odaklı ürün anlayışını gelişen teknolojinin imkanlarıyla harmanlayan firmamız, kısa sürede sektörün dinamik firmaları arasında yer almıştır.
Devamını göster ...

Acsk Group Ambalaj İnş Oto Koz ve Kağıt Ürün Tic Ltd Şti İş İlanları

Acsk Group Ambalaj İnş Oto Koz ve Kağıt Ürün Tic Ltd Şti firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Acsk Group Ambalaj İnş Oto Koz ve Kağıt Ürün Tic Ltd Şti iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Acsk Group Ambalaj İnş Oto Koz ve Kağıt Ürün Tic Ltd Şti iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Acsk Group Ambalaj İnş Oto Koz ve Kağıt Ürün Tic Ltd Şti iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat