7.883 ziyaretçi 5 takipçi

Acarhan Proje İmar Müh İnş ve Tic A.Ş.

Mühendislik Hizmetleri

Çankaya, Ankara

131
İzlenme
2
Beğeni
Beğen

Acarhan Proje İmar Müh İnş ve Tic A.Ş. Hakkında

Acar Han Proje İmar A.Ş.
Ankara merkezli firmamızda proje geliştirme , rekreasyon çalışmaları , imar projeleri , yol ve kamulaştırma projeleri ile danışmanlık hizmetleri verilmektedir. Uluslararası alanda da faaliyet gösteren firmamız, 14 farklı ilde proje çalışmaları yürütmektedir. Merkez ofis olarak GOP Çankaya- Ankara olmak kaydı ile şantiye ve hizmet teknik bürolarımız mevcuttur. Büyüyen büyümeyi hedefleyen, bilgi ve ar-genin gücünü kavrayan yönetimimizle, doğruluktan sapmayan, ilkelerinden taviz vermeyen, gücünü erdem ve bilgiden alan ekip arkadaşlarımız Acar Han ailesini oluşturmaktadır.

Acarhan Proje İmar Müh İnş ve Tic A.Ş. İş İlanları

Acarhan Proje İmar Müh İnş ve Tic A.Ş. firmasına ait şuan aktif iş ilanı bulunmamaktadır.

  • Acarhan Proje İmar Müh İnş ve Tic A.Ş. iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. Acarhan Proje İmar Müh İnş ve Tic A.Ş. iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. Acarhan Proje İmar Müh İnş ve Tic A.Ş. iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

      Eğer üye değilsen hemen üye ol, uygun iş ilanı yayınlandığında ilk sana haber verelim.

      En yeni ilanlarımız belki sana uygun olabilir...

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat