19.477 ziyaretçi 8 takipçi

3A Prefabrik Konut ve Çelik Yapı San Tic Ltd Şti

İnşaat

Pendik, İstanbul Anadolu

3A Prefabrik Konut ve Çelik Yapı San Tic Ltd Şti

3A Prefabrik Konut ve Çelik Yapı San Tic Ltd Şti Hakkında

Türkiye’de Prefabrik Yapı sektörünün önde gelen, üretici şirketlerinden biri olan 3A PREFABRİK, ülkemizde Prefabrik sektörünün ana oyunculardan biri olmayı hedeflemektedir. 3A Prefabrik Şirket misyonuna uygun olarak insan yaşamının temel gereksinimlerinden birisi olan barınma ihtiyacı için hızlı, ekonomik, yenilikçi ve güvenilir prefabrik yapılar üretmektedir… Öncelikle Türkiye ve sonrasında Dünya çapında alanında bilinen bir marka olma stratejimiz ile paralel olarak, şirketimizin gelişimine katkı sağlayabilecek, yetenekli, farklı kültürlere uyum sağlayabilen, yeniliğe açık, proaktif, şirketimizin değerlerine ve kurumsal kültürüne uyum sağlayabilecek, yapacağı hamleler ile şirketimize ve kendisine katma değer üretebilecek takım arkadaşları aramaktayız.

3A Prefabrik Konut ve Çelik Yapı San Tic Ltd Şti İş İlanları

  • İlan Detayı Hızlı Başvur
    İncelendi 24 Nisan
  • 3A Prefabrik Konut ve Çelik Yapı San Tic Ltd Şti iş ilanları sayfası ile, aktif ve güncel iş ilanlarına ulaşabilirsin. 3A Prefabrik Konut ve Çelik Yapı San Tic Ltd Şti iş başvurusu için cvbenim.com'daki ilanları takip edebilirsin. 3A Prefabrik Konut ve Çelik Yapı San Tic Ltd Şti iş ilanlarına başvuru sırasında yaşadığın bir sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsin.

    Firmanın İletişim Bilgileri

  • İletişim bilgilerini görmek için üyelik oluştur.
  • Üyelik Oluştur
  • Daha önce üyelik oluşturduysan giriş yap.
  • Giriş Yap
  • Çerezler ile toplanan kişisel verileriniz, Çerez Politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde kullanılacaktır. Kapat