Webustam İnternet ve Telekomünikasyon Hizmetleri Dış Tic Ltd Şti
Bilgisayar / BT / Internet
Beylikdüzü, İstanbul Avrupa
5.229 ziyaretçi 1 takipçi

Webustam İnternet ve Telekomünikasyon Hizmetleri Dış Tic Ltd Şti Hakkında

"WEBUSTAM İnternet ve Telekomünikasyon Hizmetleri", sektördeki tecrübesini siz değerli müşterilerinin hizmetine sunarken, Türkiye'de "net.tr" uzantısını kullanmaya hak kazanmış sayılı tescilli bilişim firmalarından biri olmanın haklı gururunu yaşıyor. Kıbrıs ve İngiltere temsilciliklerimizle dünyanın bir çok yerinde hizmet verebilen ekibimiz, E-Ticaret, Restoran ve Turizm Yazılımları alanında geliştirdiği çözümlerle, müşterilerini rakiplerinden hep daha ileriye taşımak için aralıksız çaba sarfediyor. Amacımız sizden kar etmek değil, sizinle birlikte kar etmektir.

Başarmak, başarmak, başarmak...
WEBUSTAM, hizmet verdiği firmalarda firma amaç ve hedeflerine özel, E-Ticaret formulasyonları geliştirerek müşterisinin maksimum faydayı düşük maliyet ile elde etmesini sağlamıştır.

Amacımız, müşterilerimize hizmet verirken sunduğumuz yazılımları daha kaliteli, daha ekonomik, şartlarda sunmak yazılımlarımızın kullanımında değişen ve gelişen teknolojik koşulları yakından takip ederek bu değişimi Ürünlerimize yansıtmak, gelişime ve yeniliğe önem veren tutumumuzu her geçen gün artırarak başarıya müşterilerimizle birlikte ulaşmaktır.

Webustam İnternet ve Telekomünikasyon Hizmetleri Dış Tic Ltd Şti İş İlanları