Voyager Otomotiv Met. Mak.Kim İnş.Ltd.Şti
Üretim
Etimesgut, Ankara
11.435 ziyaretçi 3 takipçi

Voyager Otomotiv Met. Mak.Kim İnş.Ltd.Şti Hakkında

Köylücü Otomotiv 1967 yılında Ankara'da kuruldu. Kurulduğu tarihten bu yan otomotiv sektöründe faaliyet gösteren, kaliteli ürün ve müşteri memnuniyeti kavramlarını şirket ilkesi olarak benimseyen firma, 2001 yılında VOYAGER markası ile Ticari, 4x4, SUV ve Pick-Up grubu araçlara yönelik aksesuar üretimine başlamıştır.

Bugün toplam 8000 m² üretim alanında ISO 9001-2008 TSE sertifikaları ile faaliyetlerini üstün kalite standartlarında sürdürmektedir.

Ürünlerinde görsellik kadar sağlamlık ve fonksiyonelliğe de önem veren Voyager Otomotiv, özgün tasarımları ve firmaya duyulan güven sayesinde Türkiye aksesuar pazarında lider firma konumunda müşterilerine hizmet vermektedir.



İNSAN KAYNAKLARI
Voyager Otomotiv olarak şirket başarımızı ve gücümüzü sorumluluk sahibi, yeniliklere açık, kaliteli hizmete inanan, katma değer üreten insan kaynağından almaktayız…
İNSAN KAYNAKLARI POLİTİKASI
Tüm çalışanlarımızın, “insana” ve “sürekli gelişime” odaklı bir bakış açısına sahip olmalarını sağlayacak İnsan Kaynakları uygulamalarını yürütmek ve bu vizyona sahip insan kaynağını Şirketimize kazandırmak,
Her aşamada ve düzeyde çalışanlarımızın gelişimini ön planda tutmak, sürekli olarak “insana yatırım” yapmak,
Çalışanlarımızın sürekli gelişimini sağlayarak verimlilik, karlılık, müşteri memnuniyeti gibi şirket hedeflerine katkımızı sürdürmek.
KURUMSAL DEĞER VE İLKELERİMİZ
Müşteri memnuniyeti: Müşterilerimizin tam memnuniyetini sağlamak için çaba sarf etmek
İş Ahlakı: Bütün faaliyetler, kararlar ve ilişkilerde en yüksek ahlaki değerleri gözetmek.
Sürekli Gelişim: Yapılan her işi geliştirmek için sürekli gözden geçirmek ve iyileştirmek.
Çalışanlar: Çalışanları kendilerini geliştirmeleri için, eğitim ve gerekli diğer olanakları sağlayarak desteklemek. Üstün performansı takdir edip ödüllendirmek, tüm çalışan ilişkilerinde dürüstlüğü esas almak.
Takım Çalışması ve Karar Alma: Problemler karşısında çözüm odaklı yaklaşım sergilemek.
Açık İletişim: İletişimde karşılıklı bilgi verme ve dinlemeyi temel almak.
Herkesin, düşüncelerini organizasyonun her düzeyinde, açıkça ifade edebileceği bir ortam oluşturmak.
Yenilikçilik: Değişen pazar talepleri, teknoloji ve diğer tüm koşullara kolayca uyum sağlamak, pazarda yeniliklere öncülük eden firma olmak…

Voyager Otomotiv Met. Mak.Kim İnş.Ltd.Şti İş İlanları