Viva Kimyevi Mad.ve Petrol Ürünleri San Tic Ltd Şti.
Kimya
Nilüfer, Bursa
5.792 ziyaretçi 6 takipçi

Viva Kimyevi Mad.ve Petrol Ürünleri San Tic Ltd Şti. Hakkında

Müşteri odaklı çalışma stratejisi ile “en iyi” olmayı hedeflemek, insan kaynaklarına gereken önemi vermek, iş ahlakını ve dürüstlüğü “olmazsa olmaz” koşul haline getirmek ve ülkemize güç katmanın güç verdiğinin bilincinde olmak en temel ilkemizdir.

Müşterilerimiz için değer üretmek, beklentilerine kalite ve istikrarla karşılık vermek ilk önceliğimizdir. Ürünlerimize sahip çıkmak ve satış sonrasında da müşterilerimizin yanında olmak görevimizdir.

Kalitede, hizmette en iyi olmak ve sahip olduğumuz bu imajı korumak ana hedefimizdir. Bu hedefe ulaşmak üzere faaliyet gösterilen alanlarda yönetimi üstlenmek ve piyasada lider olmak temel ilkemizdir.

Ürün ve hizmetlerimizin kalitesi, çalışanlarımızın kalitesiyle başlar. En iyi personeli ve yetişkin insan gücünü topluluğumuza çekmek ve istihdam etmek, insanımızın yeteneklerinden, gücünden azami fayda sağlamak; verimliliklerini artırmak, gelişmelerine imkân tanımak, iş birliği ve dayanışmanın yeşerdiği bir çalışma ortamı sağlamak, EVVE KOZMETİK KİMYA ‘nın kuşaklar boyu devamlılığını sağlamak için seçtiği yoldur.

Tüm ilişkilerimizde adilane, karşılıklı yarar sağlamak amacıyla, iyi niyet ve anlayışla davranmak, yasalara ve ahlak kurallarına daima uymak ilkemizdir. Bugünün insanına ve gelecek kuşaklara karşı sorumluluklarımızı yerine getirmek, öncüsü olduğumuz ve vazgeçemeyeceğimiz bir başka temel ilkemizdir. Türkiye için, çevre koruma bilinciyle davranmak ve bu bilinci yaymak görevimizdir.

Viva Kimyevi Mad.ve Petrol Ürünleri San Tic Ltd Şti. İş İlanları