Uniprint Basım San ve Tic A.Ş.
Matbaa
Arnavutköy, İstanbul Avrupa
2.993 ziyaretçi 0 takipçi

Uniprint Basım San ve Tic A.Ş. Hakkında

APA Group, küçük bir aile şirketinden baskı sektöründeki bölgesel bir lidere, Türkiye’nin ilk ofset baskısından en gelişmiş üretim parkına kadar yetmiş beş yıldan daha uzun bir süredir gelenek ve yeniliği bir araya getiriyor.

Dört kuşaktır, sürecin her aşamasında birinci sınıf hizmet sunmak için kendimizi devamlı yeniledik. En ileri teknolojiyi kullanarak büyüdük. Baskı endüstrisinin en iyilerini tek bir çatı altında bir araya getirmeye devam ediyoruz.

1942’de Mazhar Apa tarafından kurulan Apa Ofset Basım Evi ile Türkiye’deki ilk ofset baskı tekniklerine öncülük ettik. Bu köklerden gelen APA Group dünya çapındaki müşterileri, 2.5 milyonluk günlük yazdırma kapasitesi ve ödüllü yayınlarıyla çok yönlü, entegre bir şirketler grubu haline gelmiştir.

Şirketlerimiz arasında Türkiye’nin en gelişmiş baskı şirketi olan APA Uniprint, bir tık ile kontrolü müşteriye bırakan çevrimiçi baskı hizmeti kendimaatbaam.com ve bir tasarım ve içerik üretim ajansı olan APA Tasarım yer almaktadır. Bir asırdır, kurucumuzun yenilikçi ve birinci sınıf hizmet vizyonunu ileriye taşıyoruz.

APA Uniprint, dahili olarak, aşağıdaki şu unsurlar üzerine kurulmuş iyi bir şekilde iletişim sağlanmış bir kurumsal direktifle çalışır: kurumsal ve üretim güvenilirliği, ürün kalitesi, kurumsal ve personel uzmanlığı, hızlı ve tutarlı baskı ve üretim ve değişen gereksinimler karşısında çok yönlülüğü temel alma.

Grubumuz baskı sektöründe ki kabiliyet ve çözümlerine bir yenisini daha ekleyerek 2019 yılı itibariyle Apa Pak markası ile ”Kağıt poşet ve Ambalaj” sektöründe ki yerini almış bulunmaktadır.

Misyonumuz Vizyonumuz
Apa Pak üretimlerini Sedex, İso 9001, FSC, Fogra gibi tescil ettirdiği sertifikalı kalite süreçleri ile gerçekleştirecek.

Sosyal sorumluluk
APA Uniprint, üretim sürecinin her aşamasının sürdürülebilirlik standartlarına uygun olduğunu garanti eden Orman Yönetim Konseyi tarafından sertifikalandırılmıştır. FSC sertifikası, sadece kendi süreçlerimizin hafif bir ekolojik ayak izi taşımasını değil aynı zamanda tedarikçilerimizi de aynı standartlara tabi tuttuğumuzu garantilemektedir.

Buna ek olarak, APA Uniprint, mükemmel iş koşulları, güvenlik ve sürdürülebilirliği sağlamak için tedarik zincirini düzenli olarak kontrol eden Disney Company Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’nın sertifikalı bir tedarikçisidir.

FSC ve Disney’in desteğiyle, çalışmalarımızın çevreye ve topluma olumlu katkıda bulunmasını sağlamak için çalışıyoruz.

Uniprint Basım San ve Tic A.Ş. İş İlanları