Ündemo Ev ve Ofis Eşy Dekor Tas Turz San ve Tic Ltd Şti
Mobilya
Tepebaşı, Eskişehir
18.211 ziyaretçi 5 takipçi

Ündemo Ev ve Ofis Eşy Dekor Tas Turz San ve Tic Ltd Şti Hakkında

TepeHome Eskişehir Tepe Grubu Eskişehir yetkili satıcısı ÜNDEMO LTD.'nin temelleri 1918 yılına dayanmaktadır. Osmanlı Devletinin son dönemlerine denk gelen, temel firmamız ''Reşadiye tarım ve ticaret işlemesi'' dedemiz Baha bey ve kardeşlerince Sivrihisar'da kurulmuşdur. Bu işletmemiz asırlık ticaret deneyimi ile günümüzdede faliyetlerine devam etmektedir.

Sektördeki ilk yolculuğumuza 1994 yılında ÜNDEMO ile başlar. ÜNDEMO Eskişehirdeki ilk modüler mobilya hareketini başlatan firmalar arasında yer almaktadır. Bir cok Italyan ve Amerikan markanin Turkiye dagitimini ustlenmis olan ÜNDEMO LTD. Tepe Mobilya ile olan başarılı çalışmalarımız sonucu, 2005 yılında ÜNVERDİ PLAZA'nın açılışı ile büyük mağazacılık düzeyine taşınmışdır. ÜNVERDİ PLAZA 4000m2 lik hizmet alanına sahiptir ve sirketimiz Eskişehir Organize sanayinde 2500m2lik depolama ve lojistik alanı ile müşterilerine Avrupa standartlarında hizmet sunmaktadır.

Ayrıca TepeHome'un ürettiği zengin mobilya gruplarının tümünü sınırsız renk ve model seçeneği ile bula bilirsiniz. Tepe home'un ve kendi ithal etmiş olduğu lüks mobilya çeşitleride Eskişehir TepeHome'da tüm Eskişehirlilerin beyenilerine sunulmaktadır.

Kişiye özel üretimimiz, hızlı servis, kaliteli, geniş ürün yelpazemizle sizlere özel yaşam alanları yaratırken profesyonel kadromuz, genişleyen mağaza ağımızla sizlerle birlikte büyümeye devam ediyoruz.

Ündemo Ev ve Ofis Eşy Dekor Tas Turz San ve Tic Ltd Şti İş İlanları