Turkuaz Mobil Sağlık Hizmetleri Ltd Şti.
Sağlık
Üsküdar, İstanbul Anadolu
31.585 ziyaretçi 21 takipçi

Turkuaz Mobil Sağlık Hizmetleri Ltd Şti. Hakkında

TURKUAZ MOBİL SAĞLIK HAKKINDA
Turkuaz Mobil Sağlık 2012 de kuruldu. Misyonunu “acil durumlarda ilk müdahalenin doğru eller tarafından yapılması ve yanlış uygulamalar sonucu sakatlıklar ve hayat kaybına kadar varabilen ağır bedelleri ortadan kaldırmayı hedeflemıştır
Genel sağlık hizmetlerinin en kritik alanlarından biri olan “acil sağlık hizmeti”nin tanımında dünyaca kabul edilen 32 acil durum (kalp krizi, iş kazası, zehirlenme, astım krizi, yüksek ateş, başlamış doğum faaliyeti, vs.) kriterlerini benimsemektedir.

Turkuaz Mobil Sağlık aynı zamanda, birçok kurumun da hastane öncesi acil sağlık hizmetlerini devralmış durumda ve bu alanda da giderek genişleyen bir portföye sahip.
Turkuaz Mobil Sağlıktan hizmet almak isteyenler, hangi saatte olursa olsun tek numara ile acil sağlık hizmetine ulaşabiliyor. Turkuaz Mobil Sağlık dan 0850 433 5 911 numaralı Acil Sağlık Hattına gelen çağrılar, 365 gün/24 saat alarm merkezlerinde derhal cevaplanıyor. Tüm çağrıları daha ilk çalışta acil operasyon yönetimi konusunda deneyimli doktorlar karşılıyor ve gelen acil durum çağrısına en hızlı ulaşabilecek ambulans ekibi, alarm merkezi doktorları tarafından hızla vakaya yönlendiriliyor. Tüm bu süreç içinde, yola çıkan ekibe vaka ile ilgili bilgilendirme yapılıyor, bir yandan da hasta ve hasta yakınlarına ilkyardım uygulamaları hakkında bilgi ve moral destek veriliyor.

Alarm merkezi doktoru, gerekli gördüğünde hastanın doktoru ile de görüşüyor ve ihtiyaç olması durumunda tercih edilen hastaneyi organize ederek acil durumu bir hizmet bütünlüğü içinde yönetiyor.
Turkuaz Mobil Sağlık ambulansları; doktor, Sağlık teknikeri ve ilkyardım eğitimi almış sürücüden oluşan 3 kişilik özel ve deneyimli ekibi ve dünya standartlarındaki donanımları ile hizmet veriyor. Her biri 9 saat yoğun bakım koşullarını sağlayabilecek iç donanıma ve ekipmana sahip.
Turkuaz Mobil Sağlık İşyeri Acil Sağlık Hizmetleri, İşyeri Hekimliği ve işyeri sağlık birimi oluşturulması, Mobil Sağlık Tarama Aracı ile şirketlerin genel sağlık hizmeti ihtiyaçlarına da cevap veriyor.

Turkuaz Mobil Sağlık Hizmetleri Ltd Şti. İş İlanları