Tung Mühendislik ve Doğalgaz
Danışmanlık
Cizre, Şırnak
4.974 ziyaretçi 10 takipçi

Tung Mühendislik ve Doğalgaz Hakkında

ŞİRKET PROFİLİ
AVASPİ, Alıcıları Türkiye, Rusya, Çin, Kore, Amerika Birleşik Devletleri Ve Daha Fazlası Dahil Olmak Üzere Tüm Dünyadaki Tedarikçilerle Buluşturan Lider Bir Küresel B2B Pazarıdır. Tedarikçiler / Üreticiler / İhracatçılar, Ürünlerini Ve Satış Potansiyellerini Yayınlayabilir Ve Tanıtabilir. Alıcılar / İthalatçılar, Tedarikçileri B2B Kategorileri Ve Anahtar Kelimelere Göre Kolayca Arayabilir Ve İletişim Kurabilir. Alıcılar, Üreticilerden Fiyat Teklifi Veya Teklif Almak İçin Kendi Satın Alma Olasılıklarını Da Yayınlayabilir. Günümüzde, Çevrim İçi B2B Pazarı, İşletmeler Arası İşlem Ve Pazarlama İçin Giderek Daha Önemli Bir Ticaret Aracı Haline Geliyor Çünkü Pazarlama Sürecini Hızlandırıyor Ve Genel İşlem Maliyetini Düşürüyor. Harika B2B Platformu Avaspi'ye Katılın Ve İşinizi Geliştirin, Biz Her Zaman Yanınızda Olacağız!

BİZ KİMİZ!
Avaspi, Genç Yeteneklerin Bir Araya Gelerek Her Meslek Grubundan Kişileri İçinde Barındıran; Din, Dil, Irk Ayrımı Yapmadan Birlik Ve Beraberliğin Gücünü Kullanarak Global Ve Yerel Alanda Hem Firmaların Ürünlerini/Hizmetlerini 243 Ülkeye Pazarlama Ve Satabilme Fırsatını Sunar, Hem De Şu An İşsiz Olan Binlerce İnsana Bağımsız Bir Kazanç İş Modeli Fırsatını Verir. Kazanç Ortaklık Sistemine Dahil Olan Herkes 5 Yıl Boyunca Şirketin Kar Payından Kazanç Elde Etme Fırsatını Yakalar. Pazarlama Danışmanları Bu Sistem Sayesinde Firmalardan 5 Yıl Boyunca Ücret Kazanır. Bu Firmalar Paketlerini Yeniledikleri Sürece Kazanmaya Da Devam Eder. Kazanç Ortaklık Sisteminde Kazanmanın Bir Limiti Yok, Dilediğiniz Kadar Firmaları Ziyaret Edip Firmalar İçin Ön Kayıt Oluşturarak Referans Numaranızı Firmanın Sistemine Yükleyebilirsiniz. Böylece Bu Firmanın 5 Yıl Boyunca Aldığı Her Paketten Ücret Kazanma Fırsatınız Olur. Tamamen Şeffaf Bir Sistem Üzerine Kurulu Olan Bu Kazanma Modeli Sistemde Her Şeyi Görme Fırsatını Size Sunar. Özgür Bir Çalışma Alanı İle De Bu Sistem Sayesinde, Dünyanın Neresinde Olursanız Olun Firmaları Sisteme Dahil Edebilir Ve Kesintisiz Bir Şekilde Kazanmaya Devam Edebilirsiniz.

MİSYONUMUZ
AVASPİ.COM “Daha Çok İhracat”, “Daha Fazla Üretim Ve İstihdam” Düşüncesinden Hareket Ederek Yola Çıktı. On binlerce Küçük Ve Orta Büyüklükteki İşletmenin Dış Pazarda Büyümeleri Ve Yeni Pazarlara Ulaşmalarında Çözüm Ortağı Olmak İçin Alanında Marka Olmuş, Binlerce Büyük Firmanın İhracatına Katkı Sağlamak, Üreten Ve Ürettiğini İhraç Etmek İsteyen Firmaları Dünyanın Önde Gelen Şirketleriyle Bir Araya Getirip Kaliteli Bir Ticaret Platformu Hizmetinin Yanı sıra Dünya Ticaret Hacminin Büyümesine Katkıda Bulunmak.

VİZYONUMUZ
Avaspi.com, Ürünleri, Hızlı, Güvenilir Ve Kârlı Bir Şekilde Dünya Pazarıyla Buluşturmaktadır. Yepyeni Ve Bağımsız Bir İş Modeli İle Yerel Ve Global Alanda Binlerce İstihdam Fırsatı Sunmaktadır.


Tung Mühendislik ve Doğalgaz İş İlanları