Tatilflix Turizm Dan San Tic Ltd Şti
Turizm
Yenişehir, Mersin
7.140 ziyaretçi 6 takipçi

Tatilflix Turizm Dan San Tic Ltd Şti Hakkında

Misyonumuz

Tatilflix Turizm ve Danışmanlık ekibi olarak misyonumuz, öncelikli hedefimiz olan hizmet kalitesinden ödün vermeksizin, müşteri memnuniyetini asla ikinci plana atmadan özgün, ve yenilikçi tatiller ile turizm sektöründe hizmet vermek…

Gerek yurt içi gerek yurt dışı destinasyonlarımız da bir yandan benzersiz bir tatil keyfi sunarken bir yandan da en güvenilir, en ekonomik ve en güler yüzlü hizmeti sağlamak ilk tatilimizi yaptırdığımız günden beri değişmeyen amacımız olmuştur.

Vizyonumuz

Tatilflix Turizm ve Danışmanlık ekibi olarak bir şirketin sürekli dinamik bir yapısı olması gerektiğinin bilincinde olarak sürekli araştırma ve sık sık ziyaret ettiğimiz destinasyonları sürekli yeni fikirler ile benzersiz kılmaya çalışıyoruz.

Asla ödün vermediğimiz müşteri memnuniyetini sağlayabilmek için yurt dışı ve yurt içi tatilleriniz de birlikte çalıştığımız hizmet sağlayıcıları oteller, rehberler, havayolları vb. büyük titizlikle seçiyor, ve asla altına düşmemeye çalıştığımız hizmet standartlarını onlardan da talep ediyoruz.

Firma misyonumuza sadık kalabilmenin tek yolunun, en iyi hizmeti, en ekonomik ve en güler yüzlü şekilde sağlamaktan geçtiğinin bilincinde çalışmaya devam edeceğiz

Tatilflix Turizm Dan San Tic Ltd Şti İş İlanları