Tatil Vitrini
Turizm
Kemer, Antalya
15.493 ziyaretçi 21 takipçi

Tatil Vitrini Hakkında

Tursab *A Grubu Seyahat Acentası olan firmamız EMR Turizm Otomotiv İnşaat A.Ş., 8069 Belge numarası ve Egripo Turizm Seyahat Acentası ünvanı ile T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı Seyahat Acentaları Birliği Üyesidir.
Türk turizmine yıllarını vermiş dinamik kadromuz ve tamamen müşteri memnuniyeti odaklı hizmet kalitemiz ile maksimum kalite ve güven anlayışı içinde bir sonraki tatil planınızın yine tek adresi olmaktır.

Edinmiş olduğu dürüstlük ve etik anlayış çerçevesinde hizmet verdiğimiz misafirlerimizden kazanmış olduğu sağlam dostluklar, iyi imaj ve“AYNI KALİTE, EN UYGUN FİYAT” sloganıyla turizime yeni soluk getirmiştir. Ekonomik fiyatı sağlayabilmek için en ucuz maliyetli pazarlama kanalları ve aracısız çalışma prensibinden yola çıkarak maliyetleri indirmiş. Bunu siz misafirlerine uygun tatil seçenekleri olarak sunmuştur.

Misafir memnuniyeti odaklı çalışmamıza istinaden 2006 yılında kurmuş olduğumuz www.tatilvitrini.com web sayfası ile müşterilerimiz için doğru, etkin ve zahmetsiz tatil organizasyonu yapmalarını sağladık. Teknoloji odaklı pazarlama kanallarıyla hizmet ağımızı vazgeçilemez hale getirmenin yanı sıra, rahat ve konforlu ulaşımın önemli isimlerinden olan ve kaliteli hizmeti ön planda tutan tüm Türkiye’de ki firmalarla yapmış olduğumuz anlaşmalarla siz değerli misafirlerlerimizin özel avantajlar elde etmesini sağlamış bulunmaktayız.

Kurmuş olduğumuz bir çok bölgedeki ofis ve irtibat bürolarıyla müşterilerimize daima ilk elden hizmet ve hızlı servis ağı kalitemizle her zaman bir adım önde olmayı çalıştık.
Phiskos tatil paketi gibi uygun fiyatlı tur programlarını; bölgelerde sahip olduğumuz ekipmanlar, araçlar ve çalışanlarımız sayesinde doğru ve uygun bir şekilde önünüze sunmayı başardık.

YAPMAKTA OLDUĞUMUZ TÜM HİZMETLER
Otel Rezervasyonları
Yurtiçi Kültür, Günlük, Dini, Macera Tur Organizasyonları
Yurtdışı Tur Organizasyonları
Uçak Bileti Satışı Ve Vize İşlemleri
Fuar Organizasyonları
Yurtiçi Ve Yurtdışı Mavi Tur
Hafta Sonu Turları
Bayi Toplantıları
Şirket Yıllık Toplantıları
Açılış, Temel Atma Ve Ödül Töreni Organizasyonları
Tüm Basın Ve Organizasyon
Tanıtım Proje Tasarımları
Personel Motivasyon Gezileri
Seminer Organizasyonu
Davet Ve Açılış Kokteylleri
Kongre Organizasyonu
Kutlamalar Ve Özel Geceler
Ürün Tanıtım Organizasyonları

Tatil Vitrini İş İlanları