Taşçı Yapı Malz Elektrik İnş San Tic Ltd Şti
Yapı Malzemeleri
Esenyurt, İstanbul Avrupa
8.127 ziyaretçi 5 takipçi

Taşçı Yapı Malz Elektrik İnş San Tic Ltd Şti Hakkında

1990 yılında küçük bir nalbur olarak iş hayatına atılan taşçı kardeşler Ayhan ve ilhan taşçı. 20 yıl sonra büyük bir çalışma ve azim ile bölge halkın güven ve desteği ile bu gün 12.000 metre kare kapalı alanda tamamı yerli ve öz sermayesi ile bölgenin en büyük yapı marketini halkımızın hizmetine açmışlardır.

Riske girmeden gelecek şekillendirilemez düşüncesi ile Gerek istihdam yaratma gerekse bölge halkının yapı market alanlarında bütün ihtiyaçlarına cevap vermeyi ilke edinen taşçı yapı market bundan sonraki amacı güçlü bir felsefe ekip ruhu yaratıcılığı ve hayata geçirmek tutarlılığına ihtiyaç vardır. Her şeyden bunları anlayan ve uygulayabilen personel kadromuz ile kurumsallaşma gerek hizmet gerek ise ürün kalitesini en üst seviye çıkarmak bu ilke ile sadece bu bölgenin değil bütün ülkenin ekonomik yapı marketi olmayı kendisine amaç edinmiştir.

Bu süreçte bizlerden desteğini esirmeyen bölge halkı ve çalışma arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunarız.

VİZYON
Yenlikçi, akılcı, ilkeli ve sorumlu yaklaşım ile bölgemizde lider ekonomik yapı market olmaktır. Dikkat ederseniz firma misyon bildirgesinde kalite ve marka ürünlerin her bütçeye uygun olabilirliğini göstermektir. Özellikle ekonomik ve kaliteli ürünlerimiz ile ve bölge halkımız güven ve desteğini de alarak lider firma olmak istiyoruz.

MİSYON
Taşçı yapı market: tamamı öz sermayemiz ile kurulmuş olan firmamız kaliteli ve markalaşmış ürünlere her bütçenin ulaşabileceğini ispat etmektir.

Taşçı Yapı Malz Elektrik İnş San Tic Ltd Şti İş İlanları