Simge Kalıp Elektrik Aydınlatma ve Aksesuarları San. Tic. Ltd.
Elektrik ve Elektronik
Arnavutköy, İstanbul Avrupa
12.746 ziyaretçi 3 takipçi

Simge Kalıp Elektrik Aydınlatma ve Aksesuarları San. Tic. Ltd. Hakkında

Simge Kalıp, metal ve plastik kalıp üretimindeki deneyimini 1992 yılında aydınlatma sektörünün gereksinimi olan yedek parça üretimine aktararak konumun lideri durumuna gelmiştir.Simge Kalıp PC ve PBT plastik gövdeli, fosforbronz kontaklı kilitmeli duylarla, sektörde kullanılan metal ve plastik aksesuar üretimine de girerek ürün gamını zenginleştirmiştir.
Böylece yurt dışından dövizle gelen malzemelerle rekabet etmeyi başarmıştır. Firmamız müşteri memnuniyeti üzerine kurulu kalite politikası doğrultusunda Organize Sanayi Bölgesi' nde üretimini sürdürmektedir.

Günümüzün hızla değişen rekabet ortamında, müşterilerinin farklı gereksinimlerini karşılayabilmek için üretiminde ISO 9001 - 2000 Kalite Güvence Sistemi uygulamaktadır.

Hedefimiz aydınlatma sektörünün yan sanayisi olarak armatür üreticisinin, kaliteli, değişken ve rekabet edilebilir nitelikte yedek parçaları uygun koşulda elde edilmesidir. Simge Kalıp hedeflerinden sapmadan bunları gerçekleştirmek için tüm çalışanlarının katkısı ile kendisini sürekli yenileyen bir dünya şirketi olmaya adaydır.

Simge Kalıp Elektrik Aydınlatma ve Aksesuarları San. Tic. Ltd. İş İlanları