S Sistem Lojistik Hizmetler A.Ş.
Lojistik
Bakırköy, İstanbul Avrupa
14.015 ziyaretçi 7 takipçi

S Sistem Lojistik Hizmetler A.Ş. Hakkında

http://www.ssistem.com.tr/SSistem_Logistics_Services_Presentation.pdf

TARİHÇE

S Sistem Lojistik Hizmetler A.Ş. Solmaz Grup bünyesinde, Sistem Depoculuk A.Ş ve Sistem Lojistik A.Ş. olarak 1999 yılında kurulmuştur. 28 Eylül 2001 tarihinde Solmaz Gümrükleme ve Tic. A.Ş. ile birleştirilmiş ve Sistem Lojistik Hizmetler A.Ş. olarak değişen ünvanıyla faaliyet konuları olan Gümrüklü Antrepo İşletmeciliği, Uluslararası Taşımacılık, Yurtiçi Taşımacılık, Gümrüklü Transit Taşımacılık ve Lojistik Depolama hizmetleri ile lojistik sektörü içerisinde müşteri odaklı kaliteli hizmet anlayışını benimsemiş bir marka olarak hizmetlerine devam etmektedir.

S Sistem Lojistik Hizmetler A.Ş. Türkiye'nin ilk entegre lojistik servisi sunan şirketi olup lojistik sektöründe havayollarına hizmet veren ilk özel antrepo işletmesi ve ilk şehirlerarası tarifeli gümrüklü transit taşımacılık servisi ile sektöründe yeniliklerin öncüsü olmuştur.

GRUP ŞİRKETLERİMİZ

S Sistem Lojistik Hizmetler A.Ş. grup şirketi olduğu Solmaz Şirketler topluluğu ile birlikte aşağıda listesi bulunan şirketler ile paydaşlarına hizmet vermektedir.

SİSTEM GÜVENLİK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ.
SP HAVACILIK HİZMETLERİ A.Ş.
S LOJİSTİK HİZMETLER A.Ş.
SOLMAZ GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ A.Ş.
SOLMAZ NAKLİYAT VE TİC. A.Ş.
SOLMAZ DENİZCİLİK VE TİC. A.Ş.
SOLMAZ SİGORTA ACENTELİĞİ A.Ş.

S Sistem Lojistik Hizmetler A.Ş. İş İlanları