Rönesans Özel Güvenlik ve Koruma Hiz Ltd Şti
Güvenlik
Seyhan, Adana
11.032 ziyaretçi 9 takipçi

Rönesans Özel Güvenlik ve Koruma Hiz Ltd Şti Hakkında

Emniyet ve asayiş konularında genel kolluk kuvvetlerine yardımcı olabilmek ve özel mülkü koruyabilmek maksadıyla yasalarda verilen özel güvenlik ve koruma görevlerini yapabilecek; teknik ve taktik bilgiye, yüksek iş disiplinine, mesleki ve genel kültüre sahip, hukukun üstünlüğüne inanmış, insan haklarına saygılı, çağdaş ve dinamik düşünce sistemini benimseyen, gelişen teknolojilere uyum sağlayabilecek, yetkilerini ve uygulanış tarzlarını kavramış, etkili iletişim kurabilen yüksek karakter ve niteliklere sahip Özel Güvenlik Görevlileri ile çalışmaktayız.

RÖNESANS ÖZEL GÜVENLİK VE KORUMA HİZMETLERİ olarak;

İşveren firmaların öncelikle can ve mal güvenliğini korumak,
İşveren firmalara kaliteli hizmeti sunmak,
İş yerinin yangın, sabotaj, hırsızlık vb. olaylardan korunmasını sağlamak ve işverene ilgili planların hazırlanmasında yardımcı olmak,
Güvenlik personelinin tüm sosyal haklarını korumak,
Güvenlik personelin moral ve motivasyonunu daima yüksek tutmak
Güvenlik personellerinin eğitimlerini vermek ve personeli sürekli geliştirerek yeterliliğini en üst seviyede tutmak,
İşveren firmanın kendi şirket politikasında belirlediği kalite standartlarına uygun hizmet vererek müşteri memnuniyetini sağlamak.
Teknolojik gelişimleri yakından takip ederek kaliteyi sürekli iyileştirmek, en temel hedeflerimizdir.
NEDEN : RÖNESANS ÖZEL GÜVENLİK VE KORUMA HİZMETLERİ
Güvenlik sektöründe lider olmayı kendine hedef olarak belirleyen ve bu doğrultuda hizmet veren Rönesans Özel Güvenlik ve Koruma; Yüzlerce kurum ve kuruluşun fiziki güvenlik konusunda çözüm ortaklığını yürüterek; insana, eğitime, teknolojik altyapıya verdiğimiz önem ve yapmış olduğumuz yatırımlarla, bugün olduğu gibi gelecekte de çalışanlarımız ve müşterilerimiz tarafından tercih edilmektir.

ÜST DÜZEY PROFESYONELLİK
Güvenlik hizmetleri her anlamda tam profesyonelliği gerektirir. RÖNESANS ÖZEL GÜVENLİK VE KORUMA olarak sunduğumuz hizmeti A’dan Z’ye kontrol altında tutuyor ve her gün daha da geliştirebilmek için gayret sarf ediyoruz.

SEKTÖRDEKİ DENEYİMİMİZ
Özel güvenlik sektörünün ülkemizde yerini aldığı günümüzde RÖNESANS ÖZEL GÜVENLİK VE KORUMA, gerek iş tecrübesi, gerekse de eğitim ve teknolojiye verdiği önemle sürekli kendini geliştirerek sektörde ki yerini sağlamlaştırmıştır.

KANUN VE MEVZUATLAR
RÖNESANS ÖZEL GÜVENLİK VE KORUMA, yasalarca içeriği ve standartları önceden belirlenmiş şekilde güvenlik hizmetlerini sunar. İlgili kanun ve mevzuatların tümüne uyumluluğunu tamamlamıştır. Böylelikle firmanızda istihdam olan ve görevlerini ifa eden dış kaynak personel için hiç bir yasal zorunlulukla karşılaşmamış olursunuz.

MÜŞTERİ ODAKLI ÇALIŞMA
RÖNESANS ÖZEL GÜVENLİK VE KORUMA Hizmetleri, yasal yükümlülüklerin dışında da ilgili tüm kalite standart ve belgelerine sahip hizmet sunmaktadır. İşveren firma da söz konusu olabilecek çalışma koşulları ve standartlarına da uyum sağlayan firmamız güler yüzlü, eğitimli, profesyonel ve işini titizlikle yapan personeli ile daima müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaktadır.

UYGUN MALİYET
RÖNESANS ÖZEL GÜVENLİK VE KORUMA Hizmetleri, kalite, güven, profesyonellik, eğitim gibi esaslara gösterdiği özeni hizmet bedellerine de yansıtmakta ve bu anlamda müşterilerini beklenmedik maliyetler ile karşılaştırmamaktadır. RÖNESANS ÖZEL GÜVENLİK VE KORUMA HİZMETLERİ uygun maliyetler ile kaliteli hizmet sunabilmenin haklı gururunu taşımaktadır.

Rönesans Özel Güvenlik ve Koruma Hiz Ltd Şti İş İlanları