Romsan Tarım San. ve Dış Tic. A.Ş.
Tarım ve Orman Ürünleri
Merkez, Balıkesir
13.816 ziyaretçi 1 takipçi

Romsan Tarım San. ve Dış Tic. A.Ş. Hakkında

Tarım makineleri sektöründe yurt dışı odaklı faaliyetlerimiz 1997 yılında başlamıştır.
Amacımız, tarımsal yapı ve üretime katkıda bulunmak, çiftçi ihtiyaçlarına yönelik sektörün sorunlarına çözüm üretebilmektir.
ROMSAN, tarım sektörünün gereksinim duyduğu ileri düzey bilgi ve teknolojinin üretilmesi amacıyla, analitik düşünceye sahip uzman kadrosuyla, müşteri memnuniyetinin artırılmasını hedeflemektedir.
ROMSAN, kalite yönetim sisteminin gerektirdiği ürünün üretiminden, hizmet sunumundan, müşteriye ulaştığı yere kadar her süreçte müşterinin beklenti ve gereksinimlerini karşılayarak kaliteyi ön planda tutmaktadır.
ROMSAN, müşteri memnuniyeti ve çevresel etkileri dikkate alarak uluslararası standartlarda üretim yapmaktadır. TS EN ISO 9001:2008, TS EN ISO 14001:2004, TS18001:2007-OHSAS 18001 standartları doğrultusunda yeni tarım teknolojileriyle donatılmış nitelikli tarım makineleri üretmektedir.
ROMSAN, üretimini uluslararası standartlara uygun olarak güvence altına alarak, ürün satışı sonunda müşteri memnuniyeti odaklı dünya genelinde teknik servis hizmeti vermektedir.
Şirketimiz faaliyetlerini 5000m2 kapalı 17000m2 açık alanda sürdürmektedir.
ROMSAN, uluslararası rekabet gücünün arttırılması amacıyla sektörün tek temsilcisi olmak için artan ivme ile yoluna devam etmektedir.

Romsan Tarım San. ve Dış Tic. A.Ş. İş İlanları