Pürsan Mobilya Mutfak & Banyo
Mobilya
Tuzla, İstanbul Anadolu
5.142 ziyaretçi 0 takipçi

Pürsan Mobilya Mutfak & Banyo Hakkında

1980 yılında mobilya kapı ve pencere imalatıyla faaliyetine Pürsan Mobilya Doğrama ve Dekorasyon ismiyle başlayan firmamız bugün müşteri memnuniyetinden ve kalitesinden ödün vermeden, hızlı ve emin adımlarla ilerlemesine devam etmektedir.

Firmamız yapmış olduğu bayilik anlaşmalarıyla sektöründe marka firmalarla hizmet portföyünü genişleterek müşterilerine daha kapsamlı hizmet sunmayı hedef edinmiştir. Firmamız üretimine Tuzla İçmeler mahallesinde devam etmekte, aynı zamanda siz değerli müşterilerine showroommuzda hizmet sunmaktadır.

Firma olarak tüm imalatlarında modern ve fonksiyonel tasarımları ile hem kaliteyi hemde zarafeti aynı anda müşterileri ile buluşturmayı başaran PÜRSAN MOBİLYA ,aynı zamanda yaşanan mekanlara yeni tasarımlar ve farklı çözümler getirebilecek teknik kadroya da sahiptir.

Üretime başladığımız ilk günden itibaren beklentilerinize koşulsuz cevap verme ilkesiyle hareket ettik.Bugün, bütün birikimlerimizi yine aynı ilkeyle Çağdaş tasarım, estetik, fonksiyonel ve kaliteli malzemelerle PÜRSAN MOBİLYA 'da sizleri buluşturduk.

Pürsan Mobilya Mutfak & Banyo İş İlanları