Premier İnternet Mobil E-Ticaret ve Bilişim Medya Hiz. A.Ş.
Bilgisayar / BT / Internet
Esenyurt, İstanbul Avrupa
27.082 ziyaretçi 57 takipçi

Premier İnternet Mobil E-Ticaret ve Bilişim Medya Hiz. A.Ş. Hakkında

Hakkımızda

BizPoint tüm işyerlerini zaman zaman ihtiyaç duyabileceğiniz dernek, park, otopark gibi tüm mekanları bulabileceğiniz bir web sitesidir. Cafe & restoranlardan, banka ve şirketlere, tüm endüstri ve sanayi alanlarını kapsamaktadır.

BizPoint ile, Amerika, Asya ve Avrupa dahil; Türkiye’nin tüm şehirlerinde ve çevrenizde planlanan etkinlikleri görebilir, fırsatları bulabilir ve ihtiyacınız olan hizmetler için işyerlerinden veya bireysel profesyonellerden teklifler isteyebilirsiniz.

Aynı zamanda arkadaşlarınızla iletişim kurabilir; ortaklıklar ve işbirliği ilişkileri kurabilirsiniz. Böylelikle hem işinizde başarı oranınızı yükselir hem de boş vakitleriniz daha eğlenceli ve verimli geçer!

BizPoint'in Hikayesi

Dünya’daki birçok ülkede Global bazlı projeler doğarken Türkiye’den neden global bir proje çıkmıyor tartışmaları dikkatimizi çekti. Araştırdık ve gördük ki; gerçekten de sürekli ve çok hızlı gelişen teknoloji çağında, internet ve mobil uygulamalar bazında bu seviyeye ulaşmış marka ve proje eksikliklerimiz var.

Birilerinin bu durumun düzeltilmesi adına mutlaka elini taşın altına koymalı düşüncesiyle hikayemiz başladı.Bireysel kullanıcılar ve profesyonellerin yanı sıra işyerleriyle de bütünleşik, tam entegre ve kaliteli bir hizmeti nasıl sunarız fikrinin çözüm arayışına başladık.


Ülkemizin ihracat ve turizme çok ihtiyacı var; dolayısıyla yurtiçi ve yurtdışını kapsayacak yatay bir iş modeli tasarlayıp, hem bireysel kullanıcılar ve profesyoneller hem de işyerleri için 7x24 aktif ve gerçek zamanlı çalışabilecekleri bir platform yapılmasının faydalı olacağı düşüncesindeyiz.

BizPoint’te İşyerleri ve Profesyoneller’in yanı sıra, Bireysel Kullanıcılar da ihtiyaç duydukları birçok inovatif çözümleri, çeşitli fırsatları ve faydalı araçları tek çatı altında bulabilirler.

Entegre İş Otomasyonları Araçlarımız ile satış, pazarlama ve tedarik faaliyetlerini arttırmaya ve geliştirmeye yardımcı olmayı amaçlayan kurumsal girişimci bir firmayız.

BizPoint işyerleri ve profesyoneller için yüksek nitelikli interaktif ve proaktif bir sistem sunarken; bireysel kullanıcılar için de farklı yenilikçi özellikleri bünyesinde barındırmaktadır.

Premier İnternet Mobil E-Ticaret ve Bilişim Medya Hiz. A.Ş. İş İlanları