Port Assist Turizm ve Hizmet A.Ş.
Hizmet / İşletme Servisi
Bahçelievler, İstanbul Avrupa
10.240 ziyaretçi 4 takipçi

Port Assist Turizm ve Hizmet A.Ş. Hakkında

Sibay Araç Park ve Turizm Hizmetleri A.Ş. ( Port VALE ® ) 2006 senesinde,

• Vale Park & Şoför
• Turizm & Destek
• Concierge & Asistanlık hizmetleri sunmak amacıyla kurulmuştur.

Port VALE, ülke genelin'de havalimanı olan bir çok ilimizde faaliyet göstermektedir. Trafik yoğunluğu ve park sıkıntılarının yaşanmasına karşın, ihtiyaca cevap verebilecek ve sigorta kapsamında eğitilmiş personelleri ile vale park firmalarının eksikliğini giderme hedefi ile yola çıkmıştır.

Firma yöneticilerimizin sektör tecrübesi, 2001-2006 seneleri arasında Atatürk havalimanında başlayıp, havalimanı projesinin sona ermesi ile birlikte Sibay Turizm A.Ş. kuruluşu ile devam ettirilmiştir.

Sunduğumuz hizmetlerin kapsamı ve servis anlayışımız ile hizmetlerimizin sadece son kullanıcılara değil aynı zamanda bu müşteri portföyüne ulaşıp, ürün ve hizmetlerini tanıtmak isteyen firmalara da büyük avantajlar sağlayabileceği düşünülmektedir.

Bu doğrultuda, Port VALE iş fikrimiz, eş zamanlarda çeşitli firmalar tarafından beğeni ile karşılanmıştır. Çeşitli zamanlar'da sponsorluk kapsamındaki işbirliğimiz devam etmektedir.

Port VALE hizmetinin sağlandığı en önemli kolaylık bulunduğu tüm noktalarda zaman kaybını ve zahmeti engellemektir. Port VALE hizmetini kullanan müşteriler, otopark içinde park yeri arama,poşet taşıma ya da otoparktan eşya taşıma zahmetinden kurtuluyorlar.

Araçlar,görevlilerimiz tarafından özel yazılımımız olan Port Assist sistemine bağlı olarak çalışan tabletler ile online mevcut hasarları kontrol edilerek teslim almaktadırlar. Port VALE görevlisine teslim edildiği andan,tekrar teslim alınıncaya kadar geçen süre içinde her türlü hasar durumuna karşı sigorta güvencesi altına alınmaktadır.

Alışveriş merkezleri,kulüp,davet veya arabalarıyla ziyaret ettikleri her yerde müşterilerimizin Port VALE® logomuzu gördüklerinde arabalarını herhangi birine değil bu konuda uzman bir şirkete teslim ettiklerini hissetmeleri, en büyük gurur kaynağımızdır.

Bugün Port VALE, "Vale Park" hizmetlerinin yanında havaalanı / şehir transferleri hizmetlerini kapsayan VIP transfer hizmetleri, günlük turları kapsayan özel transfer ve günlük / haftalık / uzun süreli şoför teminini kapsayan özel transfer hizmetleri ve zamanı sınırlı olan kişilere özel araç muayene hizmeti yanı sıra ülke genelinde kişisel asistanlık hizmetleri' de sunmaktadır.

Port Assist Turizm ve Hizmet A.Ş. İş İlanları