Poler Tarım ve İnşaat A.Ş.
Tarım ve Orman Ürünleri
Merkez, Şanlıurfa
10.060 ziyaretçi 2 takipçi

Poler Tarım ve İnşaat A.Ş. Hakkında

Poler Tarım 1999 Yılında Şanlıurfa ilinde kurulmuştur. Merkezi Şanlıurfa'da olan firma tüm Güneydoğu Anadolu Bölgesinde, Tarım sektöründe faaliyet göstermekte ve hizmet vermektedir.
Şanlıurfa bölgesinde 2005 yılında 2.ürün Mısır tarımının tanıtımı ile tarım faaliyetlerine başlamıştır.

Şuanda başta Mısır tohumculuğu olmak üzere, Pamuk ve Buğday tohumculuğu, Zirai İlaç, Bitki Besleme ve Gübre, Halk Sağlığı İlaçlar, Tarımsal İlaçlama Hizmeti, Hububat ve Tahıl Ticareti, Mısır Kurutma Tesisi işletmeciliği, Depoculuk/Siloculuk alanlarında faaliyet göstermektedir.

Tohumculuk, Zirai İlaç, Halk sağlığı/Çevre ilaçları ve Bitki Besleme konularda uluslararası firmaların Distribütörlüğünü yapmakta ve bölgedeki perakendecilere portföyünde bulunan ürünlerin satışını ve satış sonrası destek hizmetlerini gerçekleştirmektedir. Bu alanlarda Monsanto, Syngenta, Astranova firmalarının Distribütörlük faaliyetlerini yürütmektedir. Bu amaçla şuan bünyesinde Satış ve Teknik hizmetler için 13 Ziraat Mühendisi olmak üzere toplamda 34 personelle hizmet etmektedir.

2010 yılında faaliyete geçirdiği Şanlıurfa merkezde bulunan günlük 1.300 ton Kurutma kapasiteli tesisinde Mısır Kurutma tesisi işletmektedir. Aynı zamanda bu tesiste bulunan 30.000 Ton Çelik Silolarda Hububat ve Tahıl ticareti yanı sıra, Depoculuk hizmetleri de vermektedir. 10.000 m2 üzerine kurulu olan bu tesiste kapasite büyütme çalışmaları devam etmektedir.
Bununla beraber İpek yolu dediğimiz Ş.Urfa-Mardin otoyolu üzerinde, Mardin'e 35 Km mesafede, 15.500 m2 kendine ait olan arazisinde bu tesiste bulunan 10.000 Ton Çelik Silolar ve Günlük 1.300 Ton Mısır Kurutma kapasitesinde Hububat ve Tahıl ticareti yapılmaktadır.

Poler Tarım ve İnşaat A.Ş. İş İlanları