Plato Özel Güvenlik ve Eğitim Hizmetleri Ltd Şti
Güvenlik
Balçova, İzmir
21.698 ziyaretçi 20 takipçi

Plato Özel Güvenlik ve Eğitim Hizmetleri Ltd Şti Hakkında

Kuruluşumuz
2008 yılında şirket yönetim kurulumuz tarafından titizlikle yaptırılan; Ar-Ge çalışmalarının yanı sıra devletimizin güvenlikle ilgili politikaları sonucunda Plato Özel Güvenlik Hizmetleri Ltd. Şti. kurulmuştur. 26 Haziran 2004 tarihinde devletimizin 5188 sayılı Özel Güvenlik yasasının çıkartması üzerine şirketimiz Özel Güvenlik Şirketi Faaliyet izin belgesini almıştır.

Vizyonumuz
2000’li yıllarda Özel Güvenlik sektöründe yaşanan çağdaş gelişim ve değişimi yakalamak, profesyonel kadro ve teknoloji desteğiyle, fiziki, teknik, insani imkan ve yöntemleri kullanarak, sektörel başarı çizgimizi yükseltmek, sektörde; öncü ve güven duyulan kurum olmayı devam ettirmek.

Kalite Politikamız
Verdiğimiz hizmet kalitesini, yasa ve yönetmelik şartlarına bağlı kalarak; Çalışanlarımızın da gönüllü katılımını sağlayarak, kurdugumuz kalite yönetim sisteminin etkinliğini; dolayısı ile müşteri memnuniyetini sürekli arttırmaktır.

Misyonumuz
Özel Güvenlik sektöründe yaşanan çağdaş gelişimi ve değişimi yakalamak. Profesyonel kadro ve teknoloji desteğiyle; fiziki, teknik, insani imkan ve yöntemleri kullanarak sektörel başarı çizgimizi yükseltmek. Sektörde, öncü, yönlendirici, yapıcı, lider, güvenilir, saygı duyulan ve başarılı bir kurum olmayı sürdürmektir.

Plato Özel Güvenlik ve Eğitim Hizmetleri Ltd Şti İş İlanları