PetSurfer
Evcil Hayvan / Pet Shop
Sarıyer, İstanbul Avrupa
5.886 ziyaretçi 5 takipçi

PetSurfer Hakkında

Öncelikle “Bizler Kimiz?” sorusuna yanıt verelim. Bizler hayvanseverleriz…

Biliyoruz ki petlerimiz ve hatta çiçeklerimiz bile bizlerin birer parçasıdır. Onlardan kolay kolay ayrılamayız, onlar olmadan yapamayız. Her zaman gittiğimiz yere götürmek isteriz ve yanımızda olmalarını isteriz. Adeta evlatlarımız gibidir onlar.

Fakat bazen ani planlar ve iş hayatı gibi durumlardan dolayı can dostlarımızı yanımızda götüremediğimiz/götüremeyeceğimiz ya da onlarla ilgilenemeyeceğimiz zamanlarımız olur ve onların yanlarında her zaman güveneceğimiz, onlarla ilgilenebilecek birilerinin olması isteriz.

İşte bu noktada Gizem ve Umut kafadarlar olarak pet sahiplerine destek olmak, hayvanseverlere gelir kapısı açmak ve minik dostlarımızın mutluluğunu sağlamak adına PetSurfer’ı oluşturduk. Bu sayede pet sahipleri ile sevgi dolu pet bakıcılarını bir araya getirip karşılıklı fayda sağladık.

Pet sahipleri (surfer’lar), petlerini çevresindeki pet sevgisiyle dolup taşan, bu sevgiyi petlerle paylaşmaya can atan güvenilir bakıcılara (host’lara) belirli bir süre ile emanet ederek onların ihtiyaçlarına çözüm bulur. Aynı zamanda bakıcılar da keyif alarak yaptıkları bu işten gelir elde ederler. Bunların yanında PetSurfer’ın pet sahiplerinin yararlanabileceği sahiplendirme, sütanne/sütyavru, kayıp/buldum ilanları ile blog/forumu da bulunmaktadır. Kısacası PetSurfer, pet sahiplerinin ve petlerin tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği Türkiye'nin yeni nesil pet platformudur.

Ne de olsa, petim mutluysa mutluyum…

Sevgiler
PetSurfer Ailesi

PetSurfer İş İlanları