Peron Dağıtım Pazarlama Gıda Üretim San.ve Tic.Ltd.Şti.
Gıda
Altındağ, Ankara
7.258 ziyaretçi 2 takipçi

Peron Dağıtım Pazarlama Gıda Üretim San.ve Tic.Ltd.Şti. Hakkında

PERON DAĞITIM PAZARLAMA GIDA ÜRETİM SAN.ve TİC. LTD. ŞTİ. Üretim Tesisleri Ankara’da olan ve tüm Türkiye’ye hizmet götüren bir firmadır.

Peron olarak Başarının; Disiplinli bir şekilde kalite ve sistemle bütünleşmesinden kaynaklandığının bilincindeyiz. Sürdürülebilir başarının sistemsiz ve disiplinsiz ayakta kalamayacağını, zaman ve rekabet ortamında yok olmaya mahkum olduğunu biliyoruz. Ortaya koyduğumuz başarının teminatının ise Peron'a duyulan güvenin dayanağı olduğunun farkındayız.

Şirket olarak amacımız; Uzman olduğumuz konu üzerine yoğunlaşıp, Kaliteli, Doğal, Hijyenik ve Sağlıklı ürünler üretip, Aynı kaliteyi hiçbir zaman bozmadan ve yıllar sonra dahi aynı kalitede Sağlıklı doğal ürünleri tüketicilerimiz ile buluşturmaktır. Bunun en somut örneği olarak ise; Ekmek gramajımız ve içindeki ürünlerin gramajı hangi müşteri grubuna olursa olsun ödün vermeden standardı yakalamaktır. Ürünlerimizi, Sektörde bir ilk olarak margarin veya sıvı yağ kullanılmadan doğal hali ile yenilebilir duruma getirdik.

Kaliteli, Standart ve Hijenik ürün üretirken, Müşterilerimize zamanında ve istenilen miktarda hizmet götürmenin sorumluluk ve ciddiyetinin Şirket olarak farkındayız. Doğru zamanda, doğru Müşteriye, doğru miktarda ürün ve hizmet götürmeyi prensip edindik.

Peron Dağıtım Pazarlama Gıda Üretim San.ve Tic.Ltd.Şti. İş İlanları