Papatya Ajans Organizasyon
Reklam ve Tanıtım
Kocasinan, Kayseri
4.025 ziyaretçi 0 takipçi

Papatya Ajans Organizasyon Hakkında

Genç ve dinamik bir kadroyla 2000 yılında faaliyete başlayan firmamız Animasyon, Organizasyon, Süsleme ve Reklamcılık alanlarında hizmet vermektedir. Kayseri Organizasyon geçen süre içerisinde malzeme ve personel uyumuna önem vermiş, önemli referanslara sahip işlerin altından başarıyla çıkmıştır.

Firmamız evinizde yapılan 5 kişilik doğum günü partisinden, 5000 kişilik şenliklere, küçük-büyük demeden aynı önem verilerek "bizim için işin küçüğü büyüğü olmaz..." çalışmamız, yaptığımız işi severek yapmamız ve müşteri memnuniyetini esas alan yaklaşımımız, bizi farklı kılan ve ileriye taşıyacak olan önemli faktörlerdir.

Papatya Organizasyon teknolojiye önem verir ve bunu çalışma ortamına yansıtır. İletişim konusunda tarafımıza isterseniz Sms'le, Mail'e yada telefon görüşmesiyle ulaşın tüm kayıtlar saklanır ve ana bilgisayarımızdan hangi tarihte hangi konuda görüşülmüş olduğu ihtiyaç duyulması halinde en kısa sürede bulunur.

Firmamıza internet kanalıyla ulaşan müşterilerimiz için kısa bir bilgilendirme yapalım; Papatya Organizasyon, Kayseri merkezde faal ve hizmet üretmek için tüm yeterlilikleri bulunan kurumsal bir işletmedir. Web'de ev telefonlarını iş telefonu gibi gösteren adres olarak evlerini gösteren birçok sanal şirket olduğunu tarafınıza hatırlatır değerlendirmelerinizde dikkat etmenizi temenni ederiz...

Papatya Ajans Organizasyon İş İlanları