Özel Öncü Temel Lisesi
Eğitim
Karşıyaka, İzmir
8.036 ziyaretçi 5 takipçi

Özel Öncü Temel Lisesi Hakkında

2008 yılının Temmuz ayında, İzmir Karşıyaka İlçesi Nergiz semtinde, İzmir'in ilk ve tek Butik Dershanesi olarak eğitim - öğretim hayatına başlayan kurumumuz, 2015 yılında gerçekleşen Milli Eğitim Bakanlığının "Dönüşüm Programı" kapsamında Özel Öncü Temel Lisesi olarak hizmet vermeye devam etmektedir.

Kuruluşumuzdan itibaren ÖSYS ve TEOG programlarıyla başarıdan başarıya koşan kurumumuz, bu başarısını başta eğitimin içinden gelen kurucusuna ve çalışma disiplinine sahip uzman öğretmen kadrosuna borçludur.

10 kişilik sınıflarda en kaliteli eğitimi vermek amacıyla yola çıkan kurumumuz, "Yüksek başarıyı ancak öğrenci sayısı sınırlı bir grup içinde yapılacak stratejik çalışma getirir." ilkesine bağlı kalmıştır. Bu ilke doğrultusunda eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam eden Özel Öncü Temel Lisesinde her birey kendine özgü ve özeldir.

Öğrencilerimizin bireysel eksikliklerini tamamlayarak onları sadece sınavlara değil aynı zamanda hayata da hazırlayıp Önder Nitelikli Cesur Üretken bireylere ülkemizin geleceğini emanet etmekteyiz.

Bilinmelidir ki;

EN BÜYÜK GERÇEKLER YÜREKLERDE VE BEYİNLERDE BİRER NAZLI HAYAL OLARAK ŞEKİLLENİR.

Özel Öncü Temel Lisesi İş İlanları