Özel Denizyıldızı Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi
Eğitim
Bornova, İzmir
18.482 ziyaretçi 22 takipçi

Özel Denizyıldızı Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi Hakkında

2014 Mayıs ayından beri üzerine yeni fikirler ekleyerek titizlikle inşa ettiğimiz “DENİZ YILDIZI” resmi olarak Özel Eğitim, Rehabilitasyon ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi alanında hizmet vermektedir.

Merkezimizde, Çocuk ve Ergenlerle başladığımız meslek hayatımızdaki Özel Eğitim, Rehabilitasyon ve Psikolojik Danışmanlık alanlarında edindiğimiz tecrübelerimizi kurumsal ve etik bir bakış açısı çerçevesinde aynı çatı altında birleştirdik.

Bu süreç boyunca özümsediğimiz misyonumuz doğrultusunda güncel ve bilimsel bilgiye ulaşmak ve bunu paylaşmak adına uzmanlara yönelik eğitimler, stajyer eğitim programları, ailelere ve okullara yönelik seminerler düzenledik.

Oluşturduğumuz bu yapıya “Dil ve Konuşma Terapisi” alanını da ekleyerek çocuk ve ergenlerle bütünsel çalışmalar düzenleme hedefimizi gerçekleştirme yolunda bir adım daha attık.

Çalışma prensiplerimiz arasında yer alan etik ilkeleri muhafaza etmek amacıyla şimdiye kadar kendi alanlarında akademik yeterliliğe sahip deneyimli uzmanlar ile çalıştık. Devam eden çalışmalarımızı çocukların ihtiyaçlarına doğru yanıtlar verecek deneyimli uzman psikolog, özel eğitim uzmanı ve dil konuşma terapisti tarafından yürütmeye devam ediyoruz.

Bilimin ışığıyla aydınlattığımız yolumuzda “Binlerce Deniz Yıldızı Daha Bizi Bekliyor.”

Özel Denizyıldızı Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi İş İlanları