Optimus Enerji Harita İnş Telek Proje San ve Tic Ltd Şti.
Enerji
Çankaya, Ankara
9.488 ziyaretçi 6 takipçi

Optimus Enerji Harita İnş Telek Proje San ve Tic Ltd Şti. Hakkında

GEOMATRİS bir OPTİMUS ENERJİ LTD. ŞTİ. markasıdır.

OPTİMUS ENERJİ 2008 yılında Harita Mühendislik Firması olarak Ankara’da kurulmuştur. ‘‘GEOMATRİS’’ Enerji Sektöründe ki 9 yıllık deneyimiyle Mühendislik ve Danışmanlık alanlarında faaliyetlerini sürdürmektedir.
‘’GEOMATRİS’’ zaman ve doğruluğun önem taşıdığı tüm projelerde sizleri; Sorunsuz, hızlı, teknolojik ve kaliteli çalışmalarda buluşmaya davet etmekten gurur duyar.

Misyonumuz
‘‘GEOMATRİS’’ adını sektörde yakın bir gelecekte güvenilir, güçlü, lider ve vazgeçilmez bir marka haline getirmek ve hizmet kalitemizden ödün vermeden kararlı ve emin adımlarla bayrağımızı daha yükseklere taşımaktır.

Vizyonumuz
Hizmet verdiğimiz her alanda sektöründe yer edinip kalıcı bir değer kazanmaktır.

Kalite Politikası
‘‘GEOMATRİS’’ Kendisine enerji sektöründe saygın ve güvenilir bir yer edinmeyi hedef olarak seçmiş ve bu doğrultuda müşterilerine, bütün yenilenebilir enerji kaynaklarına dayalı projelerinde toplam kalite yönetimi prensipleri çerçevesinde çözüm sunmayı amaç edinmiştir.
‘‘GEOMATRİS’’ Yeterli teorik bilgiyle donanmış, aynı zamanda uygulama deneyimine de sahip güçlü kadrosuyla, hizmet verdiği müşterileriyle uzun vadeli işbirliği içinde, hizmetlerin sonuçlarından sorumluluk duyan bir çalışma anlayışını benimsemektedir.

Optimus Enerji Harita İnş Telek Proje San ve Tic Ltd Şti. İş İlanları