Nova Fotoğraf ve Elektronik Tic Ltd Şti
Fotoğrafçılık
Fatih, İstanbul Avrupa
5.980 ziyaretçi 0 takipçi

Nova Fotoğraf ve Elektronik Tic Ltd Şti Hakkında

Hakkımızda & Mağazamız
Nova Fotoğraf ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi, 2007 yılında kurulmuştur. Yıllar içinde müşterilere verdiğimiz güven, uygun fiyat ve satış sonrası desteklerimizle daha da büyüyerek Türkiye’nin her tarafına da aynı hizmeti verebilmek için novafotograf.com online satış web sitesi kurulmuştur. Fotoğrafçılık sektörüyle alakalı her türlü ekipmanı ve yeni çıkan tüm ürünleri temin edebilmekteyiz.

Fotoğrafçılığa yeni başlamak isteyen ya da profesyonel her türlü kesimden binlerce müşterilerimizi Sirkeci Hayyam Çarşısı 3. Katta bulunan mağazamızda samimi, doğru hizmetimiz ve uygun ödeme koşullarımızla ürün sahibi yapmaktayız. Ayrıca satış sonrası destek konusunda her zaman müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurarak gerekli teknik servis ve yardımlarıyla her türlü desteği vermekteyiz.

Nova Fotoğraf, aynı zamanda Fotoğraf sektörünün en önde gelen markalarından Canon, Nikon, Sony, Olympus, DJI ve satışını yapmış olduğu diğer tüm markaların Türkiye Resmi Distribütörü Yetkili Satıcısıdır. Ürünlerimizdeki Türkiye Distribütör Garantisinin avantajı, Türkiye’nin neresinde olursanız olun, ürünlerinize bulunduğunuz şehirdeki yetkili servisler tarafından en az 2 Yıl boyunca teknik destek verilmesidir.

Türkiye’ de internetten alışverişin gelişmesiyle Nova Fotoğraf’ ta bu ilerlemeyle birlikte Novafotograf.com’ u kurmuştur. Mağazamızda gösterdiğimiz güven, ilgi, alaka ve uygun fiyatı internet sitemizde de aynı şekilde göstermekteyiz. Müşterilerimiz bilmedikleri, öğrenmek istediği her türlü bilgiye Canlı Destek biriminden kolayca sahip olabilir ve doğru ekipmanı güvenli bir biçimde satın alabilirler. Novafotograf.com’ da ayrıca müşterilerimizin güvenli alışveriş yapabilmeleri için 256bit SSL Sertifikalı 3D Secure Güvenlik Sistemiyle kredi kartı bilgileri korunmaktadır. Ayrıca, müşterilerimiz ürün alımlarında havale ve kredi kartı tek çekim indirimlerinden faydalanmaktadırlar.

Nova Fotoğraf, Siz değerli müşterilerimizin sayesinde her geçen sene kendini yenileyip en yeni ürünleri, en iyi hizmeti, fiyatı ve desteği vererek daha da büyümeye devam etmektedir.

Nova Fotoğraf ve Elektronik Tic Ltd Şti İş İlanları