Myteam Organizasyon
Turizm
Muratpaşa, Antalya
11.557 ziyaretçi 4 takipçi

Myteam Organizasyon Hakkında

İlgili personel ihtiyacı olan kurum ve bireylerin; tümü tek bir elden yürütülebileceği gibi ihtiyaca göre bünyemizde değerlendirilerek istenilen türden hizmet satın alabilirsiniz. Hizmetlerimizde gerekli titizliği ve özeni göstermekteyiz.

Organizasyonlarımızda görev alacak tüm personelimiz teknik, temel eğitim ve insan psikolojisi, hem zorunlu temel eğitim hem' de hizmet içi eğitimlere tabi tutulmaktadır.

Myteam turizm ve Organizasyon olarak, Proje kapsamı içerisindeki alanların, gözetim ve denetimini yapmak, çalışanlarınızın bünyemiz kapsamında yasal özlük hakları dikkate alınarak sözleşme kapsamında bordolarını düzenlemek siz değerli müşterilerimize verdiğimiz önemi göstermektedir.

Antalya da son dönemlerde turizm de artan extra durumlarda f&b personeli basta olmak üzere tüm otel departmanlarına destek, şirket açılışları, kokteyller ,özel geceler, giydirme süsleme havai fişek, sanatçı temini ve fuar organizasyonlarında hizmet vermeyi amaçlayan şirketimiz hizmet anlayışı vizyonu ve deneyimli ekibiyle sektörde önemli bir yere sahip olmayı hedeflemektedir.

Doğru işe doğru insan anlayışı ile hizmet veren Myteam Turizm ve Organizasyon, yoğun iş dönemlerinde bordrolu eleman istihdam etmek yerine aradığı nitelikte personel bulmak isteyen işveren ile dilediği zaman çalışıp dilediği zaman kendilerine ve ailelerine daha fazla zaman ayırmak isteyen özgür ruhlu nitelikli insanlar arasında ekonomik büyük bir köprüdür.

Firmanızla yaptığımız görüşmeler neticesinde aranan pozisyon için ihtiyaç duyulan personelin görev tanımı, sorumluluk alanı ve bulunması gereken özellikler belirlenir.

Myteam Organizasyon İş İlanları