Mercansa İnşaat Turizm San ve Tic Ltd Şti
Hizmet / İşletme Servisi
Esenyurt, İstanbul Avrupa
2.907 ziyaretçi 3 takipçi

Mercansa İnşaat Turizm San ve Tic Ltd Şti Hakkında

Şirketimiz personel hizmetleri alanında kaliteli hizmeti ekonomik koşullarla vermek, sunduğu ve geliştirdiği hizmetlerle yerel, bölgesel ve ulusal düzeyde önemli başarılara adını yazdırmak amacıyla kurulmuştur.

Bu başarı ve gelişime ulaşmak için önceliğimiz nitelikli insan kaynağımız, bilgi birikimimiz ve güvene dayalı iş ilişkilerimiz olacaktır.

İş birliği içerisinde olduğumuz tüm kurum ve kuruluşlarla tesis etmiş olduğumuz karşılıklı güven, çalışma anlayışımızın en önemli değerini oluşturmaktadır. Güvene dayalı güçlü ilişkilerimizin bundan sonraki süreçte de tüm paydaşlarımız ile sürdürülmesi en önemli gayretimiz olacaktır.

Türkiye’nin gelişen ve daha da liberalleşen ekonomisinin getirdiği daha fazla rekabet ortamı tamamen yeni bir iş yaklaşımı yaratmıştır. Değişen şartlar, ticari kuruluşları daha verimli, daha az maliyetli ve daha az riskli yeni çalışma metotlarını aramaya yöneltmiştir.

Şirketimiz, daha modern çalışma metotları ile yeni talepleri karşılamak amacıyla, uzman kadrolar oluşturmaktadır.

Şirket olarak hedefimiz, hizmetlerimizi verimli ve güvenilir bir şekilde yerine getirmek ve müşterilerimize güvence vermektir. Türkiye’deki hizmet sektöründe daha iyi çalışma metotları, daha iyi personel seçimi ve eğitimi ile müşterileriyle daha iyi diyalog sağlamaktır.

Şirketimizin amacı, bütün modern teknoloji ve metotları içeren imkânlarını kullanarak; müşterilerinin zaman ve enerjilerini asıl faaliyet konularına ayırmalarına yardımcı olacak bir hizmet verebilmektir.

Şirketimiz; sağlamış olduğu bilgi, eğitim ve takım çalışması ile gerek iş çevresi, gerekse sosyal çevrelerinde sürekli artan hizmet standartları beklentilerini yanıtlamaktadır. Amacımız iyi bildiğimiz ve uzmanlaştığımız konular ile müşterilerimizin “en iyi hizmeti” elde etmelerine yardımcı olmaktır.

Mercansa İnşaat Turizm San ve Tic Ltd Şti İş İlanları