Meray Dental Üretim ve Sanayi A.Ş.
Laboratuvar
Karşıyaka, İzmir
10.965 ziyaretçi 1 takipçi

Meray Dental Üretim ve Sanayi A.Ş. Hakkında

Diş laboratuvarımız 2008 tarihinde İstanbul Çapa’da en iyi kalite, değer ve müşteri memnuniyeti hizmetleri vermek üzere Aytaç Baykara tarafından kurulmuştur. Yurt içi ve yurt dışında bir çok değerli diş hekimi ile çalışmalarını sürdüren laboratuvarımız ,üretimde en iyi kalite ilkesini hiçbir zaman göz ardı etmeden çalışmalarını sürdürmektedir.

Laboratuvarımız, ISO 9001 kalite sistemi tarafından sertifikalıdır.

Diş laboratuvarımızın ürünlerinin % 100'ünü laboratuvarımızda gururla üretiyoruz; bu sayede işlerinizi çok az ayarlamaya veya yeniden düzenlemeye gerek kalmadan hızla teslim alacağınıza güvenebilirsiniz. Amacımız, her hastanın gülümsemesine karşı sağlık ve güvenin sağlanmasına yardımcı olmak için diş hekimlerimizle uyumlu bir çalışma yürütmektir.

Laboratuvarımızda implant üstü protezler, kombine vakalar, estetik tasarımlar ve diş hekimliğine yönelik her türlü protezin imalatı profesyonel bir ekiple en üstün teknolojileri kullanarak üretilmektedir.

Kullandığımız hammaddeler sektörde kendini kanıtlamış ve kabul görmüş markalardan temin edilmekte olup UBB kayıtları ve CE Sertifikaları mevcuttur.

Yapılabilecek olanın en iyisi ilkemizle ürettiğimiz her üründe sağlamlığı, kalıcılığı ve estetiği yakalıyoruz. Bu yaklaşımızla sadece Türkiye’de değil dünyanın farklı ülkelerinde de ilgi görüyoruz ve gittikçe büyüyerek yolumuza devam ediyoruz.

Meray Dental Üretim ve Sanayi A.Ş. İş İlanları