Meman Tekstil
Üretim
Güngören, İstanbul Avrupa
8.520 ziyaretçi 1 takipçi

Meman Tekstil Hakkında

Zamanla, uluslararası markalar için önemli bir tedarikçi haline gelmeyi başardık. Teknik gelişim, kalite, yeniliğe verdiğimiz önem, değerlerimizi yönlendirmeye devam etmektedir.

Me&Man Tekstil

Modern ve çabuk değişen uluslararası pazarda, farklı giyim sektörlerinde hizmet etmek için ideal biçimde konumlanmıştır. İstanbul’da bulunan merkezimizden, kadın giyimi, erkek giyimi ve çocuk giyiminde kanıtlanmış uzmanlığımızı sunuyoruz.

Tasarım Ekibimiz

Farklı taleplerinizi karşılamak için uzman bir teknoloji ekibimizle hizmetinizdeyiz. Ayrıca ürün tasarım sürecinin her aşamasını başarılı şekilde yöneten bir tasarım ekibine sahibiz. Yaratıcı tasarım ekibimiz, kısa talimat veya teknik özelliklerinize dayanarak mükemmel ürün tasarımları sunabilmektedir. Geniş kapsamlı sektör bilgisi ve piyasa bilgilerine sahip tasarımcılarımız, son trendler hakkında sürekli araştırma yürütmektedir.

Avantajlarımız

• Teslimat performansı – Doğru ve Zamanında Sevkiyat
• Kalite Performansı – Numuneye Uygun Ürün Teslimatı
• Fiyat
• Tasarım Kapasitesi – Şirket İçi Tasarım
• Kilit Personel
• Doğru İletişim

Değerlerimiz

Değişen pazar talepleri ve Türk tekstil sektöründeki olumlu gelişmeler, müşterilerimizin gereksinimlerini karşılamak için sürekli gelişmemizi sağladı.

Misyonumuz, üstün hizmet standartları ile yenilikçi ve artı değer sunarak, güçlü sosyal uyum ile ileri tedarik çözümleri üreterek müşterilerimize hizmet etmektir.

Meman Tekstil İş İlanları