Medilay Özel Sağlık Hizmetleri Tic Ltd Şti
Sağlık
Çekmeköy, İstanbul Anadolu
26.442 ziyaretçi 48 takipçi

Medilay Özel Sağlık Hizmetleri Tic Ltd Şti Hakkında

Hakkımızda

Kurumumuz, Asya ve Avrupa kıtalarının birleştiği noktada, İstanbul’un Anadolu yakasında yeni finans ve yaşam merkezi olan Çekmeköy'de 2015 yılından bu yana, Türkiye’deki sağlık hizmetleri zincirinin en önemli ve güçlü halkası olarak hizmet vermektedir.

Sabiha Gökçen Uluslararası Hava alanına 25 dakika, İstanbul Boğazı’na yaklaşık 15 dakika, Yavuz Sultan Selim Köprüsü!ne 3 dakika mesafededir. Tüm bu merkezlere yakınlığı nedeniyle, Anadolu yakasının önemli bir kısmına ve Avrupa yakasına modern, kapsamlı ve güvenilir sağlık hizmeti vermektedir.

Hasta memnuniyeti ve çalışan tatmini açısından Türkiye’nin en iyi evde bakım kurumlarından birisi olan Medilay Evde Bakım Merkezi, sadece Türk İnsanının değil, dünya milletlerinin de tercih noktasıdır. Türk sağlık sektörünün gelişimine sağladığı katkılarla, bir çok sivil toplum kuruluşunda saygınlığın simgesi olarak yerini almıştır.

Yönetim felsefesinin temelinde, “insan sağlığına gösterdiği özen ve insanları sevdikleriyle mutlu ve huzurlu, sağlıklı bir yaşama kavuşturmak” yatmaktadır.

Çekmeköy Evde Bakım Merkezine, dileyen herkesin kolayca randevusuz, her sorunu için başvurabileceği, her sorusuna hızlı ve net cevaplar alabileceği, tanı ve tedavi aşamalarını en kısa sürede ve yorulmadan çözümlebilirsiniz.

Nitelikli hekimlik uygulamaları yanı sıra, bakım hizmetlerinin beceri ve uzmanlıkla sunulduğu hemşirelik hizmetleri, sürekli hizmet için eğitim ile modern tıp teknolojisi sayesinde, sürekli olarak yüksek düzeyde ve geniş kapsamlı sağlık hizmeti sunmaktadır.

Çekmeköy Evde Bakım Merkezi, genel sağlık hizmeti sunan, Türkiye'nin sayılı özel hastaneleri arasındadır. Kalite iyileştirme ve hasta güvenliği yaklaşımını güçlendirmek için gerek kurum içi eğitim gerekse kurum dışı eğitimlerle desteklenmektedir.

Laboratuarlarımızda kullanılmakta olan ileri teknolojiye sahip cihazlar ile, çok sayıda test, aynı anda çalışılabilmekte, ulusal ve uluslararası kalite programları güvencesinde, testler doğru ve hızlı bir şekilde sonuçlandırarak hizmete sunulmaktadır.

Medilay Özel Sağlık Hizmetleri Tic Ltd Şti İş İlanları