Martı Sanat Akademi
Eğitim
Tuzla, İstanbul Anadolu
5.565 ziyaretçi 1 takipçi

Martı Sanat Akademi Hakkında

Martı Sanat Akademi
Martı Sanat Akademi; bale, dans, drama, müzik resim sanat branşlarında, yaş gruplarına uygun oluşturulmuş özel sınıfları ve akademik programı ile, sanat ve ticareti hiçbir zaman yan yana koymaksızın, tamamı eğitim fakültesi, konservatuvar mezunu ya da mesleki yeterlilik belgeleri mevcut, gerçek bilgi ve doğru eğitim vermeyi ilke haline getirmiş genç, dinamik eğitmenlerden oluşan akademik kadrosu ile, Eğitim Öğretimde 35 yıllık deneyime sahip, Tuzlanın aydınlık yüzü Özel Fen Koleji çatısı altında sanatsal faaliyetlerine başlamıştır.

Akademimiz alanlarında uzman 10 kadar eğitmeni, 30’u aşkın özel sanat programı ile hizmet vermektedir.

Misyonumuz;
Başlangıç noktamız ve mottomuz olan Hayal ET başlığı altında, hayal edileni gerçekleştirmek üzere çıkılan renkli sanat yolculuklarında değerli öğrencilerimize, özenle eşlik etmek, sınır tanımaksızın geliştirmek için var gücümüzle çalışmaktır. Her öğrenci, ayrı bir hamur, farklı bir birey aynı zamanda eğitimciler için harika bir kılavuz öğretmendir. En iyi eğitmen, eğitiminin asla bitmeyeceğinin farkında olandır.

Özellikle sahne ve performans sanatlarında önem arz eden doğal yaklaşımın yanı sıra, güncel metodları ve eğitim modellerini takip etmek, doğru yaşta doğru eğitim sistemini programlarımıza entegre etmek, öğrencilerimizi, başta sanat sevgisi olmak üzere yaşantılarına pozitif değer katacak tüm unsurlar ile tam donanımlı olarak yetiştirmek başlıca görevimizdir.

#hayalET

Vizyonumuz;
Okulumuza adını veren Martı kanatlandığı an, öğrencilerimiz aramıza katıldıkça daha yükseği ve ileriyi hedefleyerek onlarla birlikte uçmaya başladık. Hayallerinden ve hayal etmekten vazgeçmeyen, sanatsal bakış açısı özgür ve sağlam bireyler yetiştirmeyi hedefledik. Bugün hedeflediğimiz noktaya ulaşmanın yolu özenle çalışmak, üretmek ve paylaşmaktır.

Sanat paylaştıkça güzeldir…
#hayalET


Martı Sanat Akademi İş İlanları