Kutup Basım Yayıncılık Dağıtım Pazarlama Tic A.Ş.
Eğitim
Çankaya, Ankara
3.124 ziyaretçi 1 takipçi

Kutup Basım Yayıncılık Dağıtım Pazarlama Tic A.Ş. Hakkında

Uzaktan eğitim zamandan ve mekandan tamamen bağımsız bir şekilde öğrencinin dershanelere zorunluluğu olmaksızın mevcut var olan tüm akıllı cihazlar ile tamamen sanal ortamda canlı, görüntülü, sesli olarak derslerin işlendiği, katılımcının istediği zaman bunları tekrar izleyebileceği, günümüz şartlarında eğitim ve öğretimin hızla bilgisayar ortamında geçtiği akılcı, çağdaş, yenilikçi bir eğitim sistemidir.

NELER YAPIYORUZ
Günümüz dünyasında teknolojideki hızlı gelişmeler, eğitim sektöründe de kendisini göstermektedir. Bu anlamda eğitim sektörüne entegre edilen birçok yenilik yanında ONLİNE EĞİTİM uygulamaları da giderek yaygınlaşmaktadır.

Eğitimin sınıf ortamlarından çıkartılarak ev, ofis, açık alandaki mekanlarda sürdürülebilir olması bireylerin kişisel gelişimlerine katkı sunmakta ve sınav hazırlıklarını da daha kolay yapabilmelerinin önünü açmıştır. Yol, zaman, mekan ve maddi bakımdan tasarruf sağlaması online eğitimleri daha cazip hale getirmiştir.

Video Akademi, eğitim sektöründeki bu yeniliklere kısa sürede uyum sağlayarak, online eğitimlerde başarıyı yakalamış bir firmadır.

Kutup Basım Yayıncılık Dağıtım Pazarlama Tic A.Ş. İş İlanları