Kütahyalıoğlu - Mustafa Erbaş
E-ticaret
Kadıköy, İstanbul Anadolu
2.409 ziyaretçi 0 takipçi

Kütahyalıoğlu - Mustafa Erbaş Hakkında

2020 yılında "En yeni iletişim ve bilgisayar teknolojilerini kullanarak müşterilerine dünya standartlarında ürünler sunmak" ilkesiyle yola çıkan Mustafa ERBAŞ, geçen 2 yıllık süreçte başarılı ulusal ve uluslararası markalar ile çalışmalarını geliştirmiş ve önde gelen E-Ticaret firmalarından biri olmayı başarmıştır.

E-Ticaretin yanı sıra firmalar özel projeler geliştirme ve gençler için sosyal sorumluluk projeleri hazırlamak gibi misyonlarıda yine çalışmalarına eklemiştir.

Mustafa ERBAŞ, 2013 yılından bu yana uzun, meşakatli ama önemli projeler hazırlamış ve bunu Salto Youth üzerinde ilk başladığı yıllarda Aizonai Eğitim, Kültür ve Sanat Topluluğu (AEKS) ve son yıllarda Dünya Gençlik Birliği adı altında ilan etmiştir. Halen sosyal sorumluluk projeleri için yurt içi ve dışı pek çok STK ve gençlik girişimi ile iletişim halindedir.

Ayrıca insanı bu gezegende diğer canlılarla beraber yaşayan bir tür olarak tanımlıyoruz. insanın diğer türlerden üstün olduğu gibi bir düşünceyi kabul etmiyoruz. İnsanların sahip olduğu tüm ahlaki ve hukuki haklardan hayvanların ve diğer canlıların da yararlanmasını olağan görür ve bunun bir hak değil gereklilik olduğunu düşünüyoruz. İşte bu düşünce ile hayvan dostlarımıza ek faydalar ve kampanyaları sağlıyoruz.

En önemlisi ise 6701 sayılı kanunu benimsiyoruz. Her çalışmamızda ırkçılık ve nefret söylemi karşıtı; Dil, din, ırk, meshep, cinsiyet ve cinsel tercihleri görmezden geliyoruz. Bireylerimizi toplumda ayakları üzerinde duran başarılı bireyler halinde görmek için bizim elimizden gelebilecek fikirlerimizi projelendiriyoruz, gerçekleştirmek için girişimlerimizi yapıyoruz.

Biz birlikte kuvvetliyiz, birlikte başarılıyız.

Kütahyalıoğlu - Mustafa Erbaş İş İlanları